• Widać, że ludzie Autor: ~Chudy [213.158.223.*]
    są już zmęczeni spółką i brakiem sukcesów w komercjalizacji systemu. Popyt marny lub ukryty, natomiast wokół sporo spółek przecenionych, które wyglądają bardzo atrakcyjnie.
    Przydałaby się jakaś informacja, najlepiej cenotwórcza ;-) bo nuda jako cholera.
  • Re: Widać, że ludzie Autor: ~kuna [24.12.147.*]
    Powiedziec ze tu nuda to jak nic nie powiedzieć, wierze w sukces ale dziękuję Bogu ze w gamedev wszedlem
    Teraz z Bloober będzie pociecha, jakoś ten marazm na DataWalk przetrzymam.
    Szkoda tylko ze w roku przelomu poki co przelamujemy tylko wsparcia, a pasowałoby opory.
  • Re: Widać, że ludzie Autor: ~ja [83.30.249.*]
    Panowie, święte słowa, nic dodać nic ująć.
  • Re: Widać, że ludzie Autor: ~hazard [91.189.219.*]
    Informacja będzie i to raczej za niedługo. O dopuszczeniu na głowny i nowej emisji. Mam nadzieje na aktrakcyjna cenę > 35zł
  • Re: Widać, że ludzie Autor: ~kuna [174.221.151.*]
    Na to to akurat czekam bo dopoki ta sprawa jest w toku, to lipa ze wzrostami.
    Bylo to juz tutaj pisane, kurs nie wskazuje na cene 35 I troche lipa.
  • Re: Widać, że ludzie Autor: ~znawcaNC [31.179.87.*]
    https://www.knf.gov.pl/knf/pl/komponenty/img/DataWalk_statystyka_postepowania_28_11_2018.pdf

zaczyna sie bicie piany przed emisja:
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/spolki/20181204/datawalk-sa-opinie-platforma-analityczna

Ostatnio to sobie odkurzyłem :-) lekki spam
    https://www.youtube.com/watch?v=f0PVkrW62Dw&feature=youtu.be&t=79

Bo widzę ze podróżni bez biletu snuja się po.......:-)
    sprobuje byc delikatny, takze jesli odkurzasz takie numery a kurzu na nich sporo to tego czasu tak wiele znowu ci nie zostalo!
    Kwestia wiary, może te tez rzutuje na postępowanie
    tez spróbuje być delikatny
    Jak ktoś myśli ze stanie się tylko kupa nawozu nie nie ma powodu żeby uważać na to za życia.
    delikatnie jak tylko umiem.... inwestujac w pilab jak najbardziej przydadza sie niezglebione poklady wiary a i horyzont inwestycyjny mocno wybiegajacy poza zycie doczesne :)
    Ja spełniam te kryteria wiec tu jestem, gdybym się nie kwalifikował nie zawracałbym gitary
    ani sobie ani ludziom tutaj.
    To możne już starczy tych delikatności na dziś bo jak się domyślasz moja wiara takich sklonnosci nie premiuje
    i ja ich nie praktykuję, a granica stala sie cienka wiec pozwol ze tu się zatrzymamy.
  • Re: Widać, że ludzie Autor: ~ja [83.30.160.*]
    Spółka śpioch, ile to już lat w stagnacji i marazmie?
[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.