są już zmęczeni spółką i brakiem sukcesów w komercjalizacji systemu. Popyt marny lub ukryty, natomiast wokół sporo spółek przecenionych, które wyglądają bardzo atrakcyjnie. Przydałaby się jakaś informacja, najlepiej cenotwórcza ;-) bo nuda jako cholera.
Powiedziec ze tu nuda to jak nic nie powiedzieć, wierze w sukces ale dziękuję Bogu ze w gamedev wszedlem Teraz z Bloober będzie pociecha, jakoś ten marazm na DataWalk przetrzymam. Szkoda tylko ze w roku przelomu poki co przelamujemy tylko wsparcia, a pasowałoby opory.
Kwestia wiary, może te tez rzutuje na postępowanie tez spróbuje być delikatny Jak ktoś myśli ze stanie się tylko kupa nawozu nie nie ma powodu żeby uważać na to za życia.
delikatnie jak tylko umiem.... inwestujac w pilab jak najbardziej przydadza sie niezglebione poklady wiary a i horyzont inwestycyjny mocno wybiegajacy poza zycie doczesne :)
Ja spełniam te kryteria wiec tu jestem, gdybym się nie kwalifikował nie zawracałbym gitary ani sobie ani ludziom tutaj. To możne już starczy tych delikatności na dziś bo jak się domyślasz moja wiara takich sklonnosci nie premiuje i ja ich nie praktykuję, a granica stala sie cienka wiec pozwol ze tu się zatrzymamy.