Zagadka na podstawie styczniowej rozmowy. W jaki sposób pozbyć się spekulantów i leszczy co kupili po 20gr akcje ? Jak tak dalej będzie sami posłuchacie i wyciągnięcie wnioski.
Nie rozumiecie.. ale ja wiem :)) Można chociażby podać raport, że kontrahent nie zapłacił i zagrożona jest sytuacja finansowa spółki... :)) Teraz to nie ważne... historia zatacza koło :))
Masz rację. Wszystko mogą zrobić. Ale wszyscy nigdy im nie oddadzą. Zawsze trafi się kilku spekulantow którzy kupią jakieś nieduże ilości z nadzieją na szybki zarobek.
2) zobowiązać spółkę ALEJASAMOCHODOWA.PL S.A. do: a) zawarcia, w terminie 30 dni od dnia podjęcia niniejszej uchwały, umowy z Autoryzowanym Doradcą w zakresie określonym w § 18 ust. 2 pkt 3) i 4) Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, obowiązującej w okresie co najmniej jednego roku od dnia jej zawarcia, b) przekazania informacji o zawarciu umowy, o której mowa w lit. a), do publicznej wiadomości, w trybie i na warunkach obowiązujących na rynku NewConnect, c) przekazania Giełdzie kopii umowy, o której mowa w lit a), d) przekazania Giełdzie oświadczenia Autoryzowanego Doradcy, o którym mowa w § 18 ust. 5a Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu.
te dwa podkreślone są nie do zweryfikowania. trzeba wierzyć że się zadzieją....
Ulica ma tutaj odpowiedni % więc ma prawo wywalić prezesa na kopach i powołać audyt zewnętrzny, ale żeby to zrobić trzeba się zorganizować i mieć jaja, tutaj same piczki.. Nie ma komu walczyć? Może ja powalczę w Waszym imieniu?
Dnia 2018-12-06 o godz. 11:31 ~Niko_Kipas napisał(a): > Ulica ma tutaj odpowiedni % więc ma prawo wywalić prezesa na kopach i powołać audyt zewnętrzny, ale żeby to zrobić trzeba się zorganizować i mieć jaja, tutaj same piczki.. Nie ma komu walczyć? Może ja powalczę w Waszym imieniu?
Mozna by po tym wnioskowac,ze masz jakies prywatne rachunki do wyrownania z Panem V...,niestety biorac pod uwage twoje dotychczasowe dzialania i wypowiedzi na forum chyba tylko ktos chory na umysle wszedlby z toba w jakiekolwiek uklady
Nikogo nie mam na celowniku a już na pewno nie tych którzy tutaj potopili. Jedynym problemem jest system, który panuje, ponieważ podnieca on ociemnienie i powoduje utratę kapitału przez leszczy. Gdybyście słuchali to ktoś może by uratował swój kapitał.
ciebie śmieciu trzeba brac na odwrót. czego nie dotkniesz wtopa. Pisałeś, że nie będzie umowy z doradcą szmaciarzu. Żeby zarobić 5gr własną matkę byś sprzedał.
Dnia 2018-12-06 o godz. 11:24 ~aaa napisał(a): > 2) zobowiązać spółkę ALEJASAMOCHODOWA.PL S.A. do: > a) zawarcia, w terminie 30 dni od dnia podjęcia niniejszej uchwały, umowy z Autoryzowanym Doradcą w zakresie określonym w § 18 ust. 2 pkt 3) i 4) Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, obowiązującej w okresie co najmniej jednego roku od dnia jej zawarcia, > b) przekazania informacji o zawarciu umowy, o której mowa w lit. a), do publicznej wiadomości, w trybie i na warunkach obowiązujących na rynku NewConnect, > c) przekazania Giełdzie kopii umowy, o której mowa w lit a), > d) przekazania Giełdzie oświadczenia Autoryzowanego Doradcy, o którym mowa w § 18 ust. 5a Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu. > > te dwa podkreślone są nie do zweryfikowania. trzeba wierzyć że się zadzieją....
A to nie dlatego nie ma handlu dzisiaj bo kurs ponizej widełek? To odwieszenie to nie nastapiło automatycznie dzisiaj?
Możliwe bo tak było kiedyś kurs 20gr wszystko mówiło że mają wszystkich gdzieś... akcję pewnie skupione były przez słupy i bach dziesiątki pozytywnych inf... A może teraz cos z Europy przyjdzie pozytywnego?