• smiec 25 mln po 1 gr Autor: ~wiktoriax155 [83.26.252.*]
    to jest gorszy smiec niz esperotia
  • Re: smiec 25 mln po 1 gr Autor: ~Ocena [176.241.245.*]
    To tylko raptem 250 000 zlociszy może być tak że wystawiony jest straszak a może być gorzej że jak ktoś kupi za 250 k to potem się pojawi kolejne 25 000 000 akcji i nikt tego nie wie czy tak będzie czy nie zresztą zaufanie do ciężkiej pracy zarzadu już jest wypracowane i docenione a kreowanie marki wyrazie zauważyli inwestorzy na lzmo na nic i indorku tak ciężko pracowali że nawet animator nie bierze codziennie udziału w kupnie swoją drogą ciekawie to wygląda pieniądz lubi ciszę tylko że tu nikt nic nie wie może gdyby ruszyła produkcja na ecr coś by się zmieniło chociaż kto wie nawet optymista już chyba stracił wiarę że może im się uda ludzie potracili pewnie sporo siana i do tego brak pozytywnych informacji życzę wszystkim aby byli do przodu i czas pokaże kto miał rację i oby nie był to Maestro
  • Re: smiec 25 mln po 1 gr Autor: ~maxikaz [5.184.55.*]
    MAESTRO miał , ma i będzie mieć ZAWSZE rację ,,.... co w przypadku śmieci z NC nie jest specjalnie najtrudniejszym zadaniem , a ja proponuję poczytać bajki z 1001 nocy jakie się ukazują cyklicznie co ,..... kwartał ja wyłowiłem kilka "perełek"

"W omawianych kwartale nie wystąpiły zdarzenia o nietypowym charakterze, które miały by wpływ na osiągnięte wyniki finansowe." - kuń by się uśmiał "nietypowe zdarzenia" i ich wpływ na .... osiągnięte wyniki - czy ktoś od 4-5 lat zauważył tu jakieś wyniki ... finansowe ???

"W omawianym okresie Emitent nie wykazywał przychodów" - z tym akurat każdy może się zgodzić bez zastrzeżeń

"Emitent planuje, iż w niedługim czasie przychody będą realizowane przede wszystkim z tytułu obsługi spółki zależnej w formie opłaty za zarządzanie, a w dalszej perspektywie z dywidendy, wypłacanej przez spółkę zależną." - tylko 2 pytania #1. Co w narracji geniuszy z ZArządu ECR oznacza: "niedługi czas" ?
    #2. A która to spółka zależna generuje jakieś zyski ????

VII. INFORMACJA NA TEMAT PROGNOZ WYNIKÓW FINANSOWYCH Emitent nie przekazywał do publicznej wiadomości prognoz wyników finansowych na 2018 rok. - i tak nikt by w te "baśnie z mchu i paproci" by nie uwierzył ,.....
  • Re: smiec 25 mln po 1 gr Autor: ~maxikaz [37.47.15.*]
    NO, no zero wpisów - odpowiedzi od 3 dni , ale już 12 zielonych łapek dzięki , wielkie dzięki

a dzisiaj SZOK !!!!!
    aż 11.000 akcji w obrocie ......
    i czy to jest TEN ? kamień , który uruchomi lawinę ?????????????????
  • Re: smiec 25 mln po 1 gr Autor: ~Ocena [176.241.245.*]
    niestety chyba te 11000 nie uruchomiło myślę że nawet 111 000 też by nic nie dało nawet jak by ktoś kupił 11 111 111 też pewnie dalej było by na PKC sporo

wiara w zarząd jest proporcjonalna do budowania kreacji marki lub do spełnionych prognoz jak kto woli
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.