• Baltic Pipe Autor: ~Zibi [193.169.19.*]
    BALTIC PIPE - Umowa podpisana.Inwestycja jest dotowana przez UE.Współpraca Gaz- Systemu z Hutą Ferrum będzie miała duże znaczenie.
  • Re: Baltic Pipe Autor: ~Zibi [193.169.19.*]
    Gaz - System w ramach strategi będzie inwestować 1,1 mld rocznie. Ma powstać 2000 km nowych gazociągów przesyłowych które pozwolą na transport surowca do sąsiednich państw - to wszystko można przeczytać w gazecie parkiet.
  • Re: Baltic Pipe Autor: ~skadrury [31.0.127.*]
    musza tylko kupic rury od ferrum, a jak pieniadze unijne to pewnie beda budowaly firmy unijne, tj ze starej unii
  • Re: Baltic Pipe Autor: ~superdario [37.47.67.*]
    Tak było jak rzadziło peło, być może nie zauważyłeś że 3 lata temu w PL zmienił się rząd na taki, który wspiera polskie podmioty a nie likwiduje ich...
  • Re: Baltic Pipe Autor: ~natolicze [5.173.240.*]
    nie ukrywam, ze wchodzac w ta firme na to licze, fundusz wszedl w to nie bez powodu, mysle ze perspektywy sa swietlane, nie wiem tylko jak dlugo firma pozostanie na rynku, bo przy FF 3% niewiele brakuje by ja sciagnac, a zarabiac bedzie i to duzo! Ciekawe skad ten wyskok? tylko pod zamkniecie roku? czy koniec kiszenia?
  • Re: Baltic Pipe Autor: ~Ryszard [188.117.149.*]
    Czyli wyskok tylko pod zamknięcie roku. Kisimy się dalej.
  • Re: Baltic Pipe Autor: ~Zibi [193.169.19.*]
    Uważam że największą winę ponosi Zarząd za to że zainteresowanie akcjonariuszy jest małe.Gdyby był komunikat o strategi i perspektywach a jestem pewny że są bardzo dobre akcje ruszyły by ostro w górę.
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.