Dnia 2018-11-30 o godz. 02:45 ~Dns napisał(a): > Zaczynamy wierzyć w cuda. Lepiej chyba nie pisać nic.
Na tej spółce po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość, ja akcje trzymam już dwa lata i jak trzeba to poczekam kolejne dwa albo i dłużej na cenę, bo obecny kurs jest śmieszny. Wierzę że tu będzie naprawdę bardzo wysoko ale tylko cierpliwi zarobią niezłe pieniądze.
i w dalszym ciągu mówisz o EWENTUALNYM spekulacyjnym wystrzale. Powtórzę raz jeszcze, to wehikuł do drenowania portfeli. Tylko tyle. Machina do wyciskania kasy z rynku. Jeżeli czekasz na spekulacyjną pompkę - OK. Może być, ale nie musi. Masz czas, czekaj. Twoja kasa. Nic mi do niej, ale jeżeli twierdzisz, ze kurs jest śmieszny, bo wierzysz, że firma prosperuje i rozwija się to... wybacz, ale jesteś śmieszniejszy od tego kursu...
Wehikuł do drenowania kapitału to całe nc tak prosperuje, większość spółek gra pod spekulacje. Nie po takich spółkach już śladu nie ma. Tu nie jest papier grany pod raport czy pod to jak wygląda strona www. I nigdzie nie ma tak spektakularnych jazd w jedną jak i w drugą stronę tak jak na naszej bananowo-śmieciowej nc. Ja również czekam na konkretny wystrzał na północ