ziom jesteś bez akcji, to widać. Sprzedałeś A teraz zjazd na 1 zł żebyś mógł się obkupić. Jestem za. Farm z 5 zł odbiło na 36 bodajże i wyprodukowali grę przez 4 lata niespełniającą wymagań graczy.
Hmm trochę mroźna podchodzę do inwestorów na lewarach, nasdaq itd. Ogólnie to nie obchodzi mnie tp i lepiej jakbyś się pochwalił o tym najbliższe rodzinie. Bo co mnie ma obchodzić nasdaq jak to nie ma wpływu na cfg, przecież to nc.
No i w porządku. Jak nie masz akcji to nie udawaj, że masz po 10 zł i że jesteś super kozak który wbił się na minima i żąda jeszcze mniejszej wyceny. Gardzę takimi. Pozdro Ziomeczku. Stales się moim ulubieńcem.
Zapomnij, nikt Ci teraz nie odda porządnego pakietu. Każdy wie że do końca 2018 będzie info o nowym projekcie lub na początku 2019. Ci którzy mieli oddać coś większego już oddali.
Większość już uśredniła cenę, była próba wybicia kursu w okolice 15, pozostało nam czekać. I czuje że tak samo wam jak i mi już to jest szczerze obojetne czy to będzie I, II kwartał bo już tyle się naczekalismy że miesiąc czy trzy różnicy nie robią. Pozdrawiam tych co czytają, a nie udzielają się na forum.
Ziom, zamiast marudzić i jeśli fakt ze się wysypałes nie daje ci spokoju, to odkup pakiecik, bo po niższej cenie raczej nie kupisz. A jak nagle wystrzeli w gore i zostaniesz z niczym, to będziesz żałował. Jeśli nie zamierzasz kupić, to idź gdzie indziej psioczyc.
Zmiana stanowiska nie zmienia zapisów umowy. Lockup nadal obowiązuje gdyż jest na osobę. Inaczej robili by wałki z odwolywaniami prezesów. Także o to się nie ma co martwić. Poza tym myśli cię że ktoś wywali akcje w tej cenie? Moim zdaniem oddaje trigon który potrzebuje kasy.