Wymienili się pakietami i podbiła trochę kurs. Ludzie zobaczyli obroty na plusie i sie podpalili a dzisiaj zrzut i mamy kolejnych nowych szczęśliwych nabywców kwita.
Janusz z takich jak ty będę szydzil do końca życia, najgorszy sort Polaka!! Jak idzie do góry siedzimy cichutko, jak spada piszemy pół dnia darmowo hahahahah Janusze społeczeństwa :)
Bawisz mnie i dlatego Tobie odpisuje. Nic nigdy merytorycznego nie napisałeś poza domniemaniami w wąskiej główce. Ja piszę na podstawie wyciągniętych wniosków z działań spółki i raportów okresowych, które poza CTRL+C -> CTRL+V nie różnią niczym od poprzednich poza datą i kilkoma drobiazgami. Taki raport sam sporządzam kilku spółkom z o.o. raz w roku i zajmuje mi to 15-30 min, bo spółki poza prowadzeniem rachunku i usługami księgowymi nic nie robią. Widać jak na dłoni, że ta spółka zakończyła jakąkolwiek działalność operacyjną i nie wiadomo czy kiedykolwiek komuś zachce się ją kontynuować. Pozdrawiam
Bo głupi byłem i się ubrałem ponad rok temu pod oficjalne ogłaszane oszustwa Zarządu. Teraz stękam i użalam się nad swoim wyborem. Żal nic tu nie pomoże, ale jak widać oszustów nadal nie brakuje i nigdy nie zabraknie. Tak samo jak takich naiwnych jak ja, którzy to kupią pod wyimaginowane kontrakty.
Nic nie udowodnisz, każdy wie, że to wałek na upchanie papiera. Na chore dziecko milion akcji musiał sprzedać. A że dokonali wszelkich starań na realizację kontraktu to kto to podważy ? :)
Kolejny nieomylny, tym razem Janusz. Wszyskto wie najlepiej, na wszystkim się zna, a tutaj komentujesz tak dla zabicia czasu, pisałeś wtedy jak ja już przez jakis czas się nie udzielał m, ale jak zobaczyłem twoje głupoty to musiałem napisać... I jak tam ten biomass i 11bit, gdzie sprzedałeś, ze strachu jak to tam napisałeś hahaha