• Do kosy Autor: ~akcjonariusz [178.115.129.*]
    Dlaczego jesteś taki. " niemądry"
  • Re: Do kosy Autor: ~akcjonariusz [77.119.128.*]
    kosa pokazałeś jaki jesteś słaby
  • Re: Do kosy Autor: ~akcjonariusz [77.119.128.*]
    A ja myślałem że jesteś mądrzejszy,
  • Re: Do kosy Autor: ~src [46.134.77.*]
    Wymienili się pakietami i podbiła trochę kurs. Ludzie zobaczyli obroty na plusie i sie podpalili a dzisiaj zrzut i mamy kolejnych nowych szczęśliwych nabywców kwita.
  • Re: Do kosy Autor: ~mnb [92.17.163.*]
    tak to wyglasdalo wymina pakietow - obroty aby zachecic do kupna i dajej zrzuty!!!
  • Re: Do kosy Autor: ~Janusz [83.14.111.*]
    Pisałem, że naiwny się ubrał, a Gordon szydził ze mnie. Tutaj już nawet nie ma nadziei, spółka do piasku w Piasecznie.
  • Re: Do kosy Autor: ~Gordon [178.43.60.*]
    Janusz z takich jak ty będę szydzil do końca życia, najgorszy sort Polaka!! Jak idzie do góry siedzimy cichutko, jak spada piszemy pół dnia darmowo hahahahah Janusze społeczeństwa :)
  • Re: Do kosy Autor: ~Janusz [176.221.121.*]
    Wklejasz te posty od kogoś? Nawet nie czytasz co pisałem przy pseudo wzrostach. Szkoda mi czasu więc na tym zakoczę.
    Jakoś już któryś raz piszesz, że kończysz i skończyć nie potrafisz hahaha idź na biomass i 11bit sprzedając ze strachu haahabb
    Bawisz mnie i dlatego Tobie odpisuje.
    Nic nigdy merytorycznego nie napisałeś poza domniemaniami w wąskiej główce.
    Ja piszę na podstawie wyciągniętych wniosków z działań spółki i raportów okresowych, które poza CTRL+C -> CTRL+V nie różnią niczym od poprzednich poza datą i kilkoma drobiazgami. Taki raport sam sporządzam kilku spółkom z o.o. raz w roku i zajmuje mi to 15-30 min, bo spółki poza prowadzeniem rachunku i usługami księgowymi nic nie robią.
    Widać jak na dłoni, że ta spółka zakończyła jakąkolwiek działalność operacyjną i nie wiadomo czy kiedykolwiek komuś zachce się ją kontynuować.
    Pozdrawiam
  • Re: Do kosy Autor: ~zniewolony [89.243.182.*]
    Janusz masz racje tylko mnie troche dziwi co ty tu robisz na takim smieciu nie ma w tym pytaniu ukrytego dna
    Bo głupi byłem i się ubrałem ponad rok temu pod oficjalne ogłaszane oszustwa Zarządu. Teraz stękam i użalam się nad swoim wyborem. Żal nic tu nie pomoże, ale jak widać oszustów nadal nie brakuje i nigdy nie zabraknie. Tak samo jak takich naiwnych jak ja, którzy to kupią pod wyimaginowane kontrakty.
    Ale jak ladnie ludzi podeszli, no swiatowa klasa mialy byc miliony
  • Re: Do kosy Autor: ~mcsielu [46.134.126.*]
    Skoro sądzisz, że to oszustwo, zgłoś to do prokuratury.
    A znasz takie cos ,staralem sie ale nie wyszlo ,to jest wlasnie biznes. Jak by bylo to takie proste ,to tu nie bylby pol spolek
    Nic nie udowodnisz, każdy wie, że to wałek na upchanie papiera. Na chore dziecko milion akcji musiał sprzedać.
    A że dokonali wszelkich starań na realizację kontraktu to kto to podważy ? :)
  • Re: Do kosy Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Po ryju musza dostać
    Kolejny nieomylny, tym razem Janusz. Wszyskto wie najlepiej, na wszystkim się zna, a tutaj komentujesz tak dla zabicia czasu, pisałeś wtedy jak ja już przez jakis czas się nie udzielał m, ale jak zobaczyłem twoje głupoty to musiałem napisać... I jak tam ten biomass i 11bit, gdzie sprzedałeś, ze strachu jak to tam napisałeś hahaha
[x]
COREY 0,00% 0,21 2026-04-30 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.