Dnia 2018-11-28 o godz. 17:26 ~john napisał(a): > Dnia 2018-11-28 o godz. 16:41 ~Gaguxx napisał(a): > > Kołeczka? Jaja sobie robicie? Dogadali? Skup??? HAhaha przy obrocie 10 tys. Do szkoły! > > Zawiść zawiść zawiść... bezinteresowne pisanie w wątkach spółek, których nigdy nie kupisz... dziwne...
Czytaj ze zrozumieniem. Chyba ktoś ci krzywdę zrobił, ze widzisz obrazę w moim poście. Dziś obrót cały tysiąc. Skup na maxa. Chyba butelek po piwie... akcji mam więcej niż majątek twój!
a skąd mnie znasz, że wiesz jakim majątkiem dysponuję, ależ prężysz muskuły, a taki zazwyczaj ma problem ze zwierzęciem lotnym, tzn. ma małe to zwierzątko, przeczytaj co napisałeś ze zrozumieniem i się zastanów, co byś zrobił jak by ktoś tak na twój post odpisał. no chyba że u ciebie takie głupie teksty to norma. no to gratuluję
Taki styl pisania. O kapitale byki do johna. Choć jak 3 akcjami ktoś robi „skup” to za dedukcje ja gratuluje Tobie. Tak sobie pogratulowalismy, ze chyba starczy tej konwersacji wzajemnej. Moj styl- buraka, Twoja wiedza- ocen sam. Pozdrawiam
Nie, przedwczoraj ktoś robił sobie strate a potem komuś odwaliło. Sytuacja już unormowana i wkrótce znowu obierzemy jedyny słuszny kierunek tj. na południe.