co tam znowu golasie? czekaj na 30listopada. ../piątek /...lub 3grudzień /poniedziałek /....będzie zapowiadane SHOW .....dużo papieru toaletowego kupiłeś pod Chińczyka? ....buhahha ...a wiesz że Król Murzynow z RPA odwołał w związku z tym wydarzeniem ambasadora w Chinach? ..
@ Pol... tam za stołem na NWZA Kota trzeba było posadzić. ..byście mieli kworum. ..a tak nawet po 10gr nikt papieru toaletowego nie chciał ....taki cenny
kiedy zastaw Sadowy juz się dowiedziałeś chłopczyku natomiast kiedy spłata odsetek od obligacji to sobie sprawdź jak odrobisz lekcję. ....a to dwie różne rzeczy .....buhahaha. ..kolorowych snów
jeden nick mam golasie. .kolorowych snów. ...a jak będzie w języku chińskim. .."56.000 zł ..pięćdziesiąt sześć tysięcy straty dziennie "...przetłumacz. ..
I tak za każdym razem przesuwasz jakieś terminy wymyślone, o co ci chodzi chłopie, weź wyluzuj, oderwij się na trochę od tego internetu, napij się wody bo jeszcze się odwodnisz biedaku! Giełdę zostaw profesjonalistom.
ludzie ratują kapitał, ponad 23 mln szt akcji do emisji i ile bedzie wart braster po tej emisji ..... według mnie kurs runie na 50 gr albo niżej ale los... stracimy wszystko