Generalnie nigdy nie brałem na poważnie AT, ale temat mnie zaciekawił i wszedłem na BR i stoi jak wół dla CLN: wskaźniki: kupuj, krzywe kroczące: mocne kupuj - Cokolwiek to nie znaczy brzmi dobrze:) Sprawdziłem tez Mabion a tam idealnie odwrotnie: czyli sprzedaj i mocne sprzedaj:))) Jako, że mam akcje obu spółek to jak to się mówi: się zobaczy.... Może i coś jest na rzeczy ale to raczej z sytuacji ze spółek i fundamentów mi to wynika a nie z AT.
Do niecierpliwych... Macie dwie możliwości, aby dużo się działo: - Przesiąść się na kontrakty WIG 20, lub - Zacząć ostro kupować celinkę Wtedy przestaniecie narzekać !
Moja dziewczyna jest świadkiem mojego skupowania przez 1,5 roku CLN. W końcu założyła konto maklerskie w PKO (design jak z II wojny światowej). Kupiła coś koło września za 10K po 29 coś tam.... I po ostatnich lekkich wzrostach 32,70) : tysiaczek na czysto byłby do odbioru dzisiaj Ale ja jej przed chwilą powiedziałem: kupuj, bo jest tanio.
Swoją drogą ciekawe czy trend się utrzyma i nie będzie już chętnych to oddawania akcji i kurs będzie rósł. Czy to jakiś grubas czujnie codziennie kupuje? Ktoś ma dostęp do arkusza, jakie pakiety są kupowane?
Tobik, do końca roku powinno rosnąć, a przynajmniej nie spadać. Wielką niewiadomą jest to czy ktoś zbiera na dłużej, czy "stroi" kurs pod wycenę na koniec roku. To się okaże w styczniu...