teraz jako: marian_koniuszko [86.45.75.*]2018-11-27 00:00
Są generalnie dwie możliwości:
- jest dłużnikiem, którego nękają za niespłacone długi. On oczywiście twierdzi, że tak nie jest. Sęk w tym, że nawet jak taki windykator padnie, to pakiety wierzytelności przejmie/kupi ktoś inny i dalej będzie ścigał Mariana czy innego zawodnika.
- jest z konkurencji i stara się PRowo zaszkodzić innym niż jego firma.
Trzeba by się pobawić w PiS i ustalić raz na zawsze, kim jest Marian ;)
Dodam, że adres IP: 86.45.75.* należy do irlandzkiego operatora, więc opcja pierwsza - ucieczki na zieloną wyspę przed windykacją jest znacznie bardziej prawdopodobna.
śmieszny jesteś chłoptasiu. nie będę ci udowadniał że nie jestem wielbłądem bo wiesz gdzie to mam? jeśli ci to ma zrobic dobrze, to sobie wymyślaj hidtoryjki o dłużnikach, ścigających windykatorach i tym podobne żałosne bajeczki. zreszta - w fast finance te pakeity wierzytelności to zwykły gnój i próby wyłudzenia od ludzi nienależnych pieniędzy. i pomyśl jeszcze: co dłużnik miałby robić na forum bankiera? z taką wiedzą to jest się zadowolonym z życia czlowiekiem, a nie jakimś dłużnikiem. ale fobie o dłużnikach to już nie mój problem. jak cię będą nekać jakieś mokre sny z dłużnikami to idź do lekarza. w przeciwieństwie do ciebie, nie wtopiłem tu kasy. cyferki śledzisz he he he teraz uważaj bo jak zrobisz się lepszy od pierwszego szeryfa to cię jeszcze ziobro zamknie żebyś mu konkurencji nie robił :D takiś przenikliwy pies gończy, a kasiorkę wtopiłeś? uhuhu a to pech. i dokształć się z informatyki w kwestii cyferek.