• Czemu tak nisko? Autor: ~Timmm [5.173.48.*]
    Bo tus ma problemy, ale spokojnie, on nie bedzie sypal w nieskonczonosc... mam poczucie ze wytrwalu beda wynagrodzeni
  • Re: Czemu tak nisko? Autor: ~andi [87.53.131.*]
    w zarzadzie altusa bylo dwoch przestepcow,zostali przylapani i siedza w wiezieniu, ludzie wycofuja jednostki uczestniczctwa i dlatego altus ktory mial prawie 10 procent akcji timu musi je sprzedawac,relana wartosc timu ktory ma swietne wyniki okolo 12 zl
  • Re: Czemu tak nisko? Autor: ~ksdobrodziej [89.70.35.*]
    Dnia 2018-11-26 o godz. 13:09 ~andi napisał(a):
    > w zarzadzie altusa bylo dwoch przestepcow,zostali przylapani i siedza w wiezieniu, ludzie wycofuja jednostki uczestniczctwa i dlatego altus ktory mial prawie 10 procent akcji timu musi je sprzedawac,relana wartosc timu ktory ma swietne wyniki okolo 12 zl

Wkurzyłeś mnie.
    Wyślę screena tego posta do Altusa.Od nich zależy czy się tobą zajmą.
    I możesz sobie pisać,że to donosicielstwo.A robię to dlatego,że twój wpis to zwykłe łajdactwo.
    Tobą też może zainteresować się prokuratura.I co wtedy?Miło będzie jak cie opiszą jako przestępcę?
  • Re: Czemu tak nisko? Autor: ~tim [185.201.68.*]
    obronca ucisnionych, to moze jeszcze im rekomensaty trzeba wyplacic za straty moralne i obraze wizerunku
    to jescze napisz cos pochlebnego o prezesie getbacku itp
    niewinni ludzie, nieznajacy sie, o nieskazitelnej etyce w biznesie
    zobacz jak tacy ludzie psuja rynek
    slepy?
    wysylaj scrreny i sie wystaw na posmiewisko
  • Re: Czemu tak nisko? Autor: ~ksdobrodziej [89.70.35.*]
    Jak widać,jesteś zbyt tępy,żeby zrozumieć o co mi chodzi(nie dziwi mnie to)
    Ciekawe,że w Polsce tylu pożytecznych idiotów ma zacięcie prokuratorskie.Wszyscy krzyczą łap złodzieja a najgłośniej -złodzieje.
    Gościu nie jest z mojej bajki ale póki co nie jest skazany i nazywanie go przestępcą już TERAZ to nadużycie.
    Ale nie!!!Ty już wszystko wiesz - siedziałeś pod materacem i masz wiadomości z pierwszej ręki. Bo w TV pokazali.

Może i ciebie system(który przecież wiadomo - jest cnotliwy i sprawiedliwy- co widać wokół) przyciśnie - będziesz śpiewał inaczej.
    Poczytaj sobie jak najbardziej gorliwi rewolucjoniści skończyli.A z nimi najbardziej pożyteczni wyznawcy.
    Reguła dotyczy wszystkich"sprawiedliwych" rewolucji. A w Polsce przecież trwa rewolucja.
    Bez odzewu bo nie chce mi się z tobą gadać bolszewiku.

• Re: Czemu tak nisko? Autor: ~tim [5.173.40.*]
    nie wiem czy ty wyslesz, ale ja na na pewno bede bronil swojej godnosci i mam zamiar poprosic admina o Twoje dane i bronic sie na stopie cywilnej za te wyzwiska ktore przed momentem wysluchalem
[x]
TIM 0,20% 50,50 2024-03-01 16:30:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.