Skup akcji , przydzielenie akcji sobie po okazyjnej cenie , następnie dodruk akcji. Za jakiś czas skup akcji , przydzielenie akcji ...... itd. Na 100% fundusz emerytalny preziów. Ulicy pozostaje tylko marzyć o 37 zeta.
No tak przydział akcji po groszu... To kiedy ostatnio drukował miliony akcji ? No i ile akcji skupił Tomek po 10,20zł w ostatnim wezwaniu? Tomek tak sprzedaje i drukuje , że jego udział wzrósł z 55% do ponad 70% a liczba akcji spadła o 10mln szt. Oooo i to jest dopiero sprzedać ciastko i mieć ciastko :)
Ehhh byście choć porządnie się przygotowali do dyskusji, a tak to kulą w płot. namaste i fioo Brać sanki i na górkę bo piaskownice zamarznięte.
@wowa Myślałem, że raczej będziesz oddawał w wezwaniu (tym które nastąpi)...
Ooo ,wowa jeszcze tutaj :) Troche mnie to dziwi ,tyle sie dzieje na innych walorach ,a tu......marazm i dalej "maratonczyk" goni w pietke i poucza marksistowskich nieókw:)))) A pod nosem okaziki : "zusikowa perla" ,pomysl i domysl . Pozdrawiam.
Sytuacja patowa.Jakiś zwrot musi w końcu nastąpić.Jak kurs mocniej szarpnie w dół:dokupię,jak w górę to sprzedam.Na razie za drogo żeby kupić,za tanio żeby sprzedać.
W sumie na tym czymś jestem na lekkim minusie a nie mam w zwyczaju wychodzić ze stratą.Kiedyś dawno,dawno temu założyłem sobie docelowo 16 zeta i powoli wymiękam.Nie brałem pod uwagę zasadniczego czynnika,tj.osoby Prezesa i jego skłonności do destrukcyjnych zachowań.
Stracone złudzenia.Resztki nadziei prysły jak bańka mydlana.Zglanuje nas do reszty.Nieładnie bić słabszych.Ale i na niego przyjdzie pora.Nie jest taki mocny jak mu się wydaje.
A ten młoddy to niezły agent jest Parę lat motał na forum,stwarzając pozory dużego gracza,a w końcu się okazuje że to tylko pionek prezesa,co podejrzewałam od dawna.
Nikt nie chroni drobnych akcjonariuszy,niedługo zostaną totalnie wytępieni.Generalnie na rynku są niedobitki i trwa dożynanie.Niektórzy wprawdzie robią to w bardziej cywilizowany sposób niż T.Cz.ale i tak czeka nas zagłada.Komu na tym zależy?
Młoddy:T.Cz.to świetny facet,a jak uważacie że was oszukał/mnie nie,bo tak naprawdę to ja akcji mci nigdy nie miałem/to idźcie do sądu.No wiecie tego pisowskiego co nie lubi naszego umiłowanego prezesunia.
Ewolucja młoddego w kwestii dywidendy:a)dywidenda napewno będzie,bo prezes to uczciwy gość.b)dywidenda będzie,ale później bo chce dać ale na razie nie ma.c)dywidendy nie da i ma rację.