• PD i WW3 Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    super PD wyprzedza własnie WW3 na stronie 5 a tu 12. Farma w tym czasie ładnie odbija.
  • Re: PD i WW3 Autor: ~Brakpopytu [37.248.153.*]
    Kupiłem idea bank wczoraj rano zarobiłem 25% rano dziś skończyłem na farmę i już 8%. Odrobiłem straty z CFG. Innymi środkami.
    Nowe mapy 2 wejda na WW3 Arktyka i Berlin

Po kilku naprawiających błędy łatach developerzy mogą wreszcie nieco zwolnić z naprawą różnych problemów i rozszerzyć grę o nowe elementy. Pierwsza rozbudowa produkcji nastąpi już jesienią, kiedy to do gry trafi TDM, w którym zmierzą się dwa maksymalnie dziesięcioosobowe zespoły. Reszta jesiennych dodatków to już natomiast drobnica – nowe bronie, poprawiony system lokalizacji czy ulepszona ścieżka audio. Również jesienią ukaże się też aktualizacja 0.3, gdzie najważniejszymi zmianami będzie nowa mapa (Smoleńsk), a także polska wersja językowa. Dodane zostanie stronnictwo amerykańskie. Patch 0.4 ukaże się już w zimie i doda do gry mapę Berlin, wprowadzi też tryb Recon. Również zimą spodziewać się możemy mapy osadzonej na Arktyce.

Twórcy ogółem podali, jak obszerna będzie gra, jeżeli chodzi o liczby. Całość zamknie się w 5 trybach gry, 9 mapach, ponad 40 broniach, 20 gadżetach, 16 mundurach, 9 wersjach językowych (z czego co najmniej sześciu udźwiękowionych) i niezliczonych przedmiotach kosmetycznych. Tempo dodawania nowej zawartości w najbliższych patchach sugeruje, że premiera pełnej wersji wcale nie musi być bardzo odległa.
  • Re: PD i WW3 Autor: ~olo [31.0.41.*]
    Miałem napisać, że brakpopytu sprzedał pewnie cfg i kupił banki dlatego tak teraz krytykuje cfg, który miał i sam zachwalał. Ale sam mnie uprzedził. Jest określenie na takie osoby: hipokryci.
[x]
CFG 0,00% 1,70 2026-05-08 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.