Jako akcjonariusz może też coś napisze, obecnie strona 15, peak też rośnie, nieźle jak na czwartek czyli dzień najgorszej sprzedaży. Zobaczymy jak w weekend. Uspokajam nie jest to jakiś efekt super wow, ale zobaczymy, gra się monetaryzuje z każdym dniem. Powinni o jakieś lepszej promocji pomyśleć skoro wishlist jest rzędu 300 000 tys. ale to może po świętach, po co się śpieszyć, w okresie świąt i tak jest duża sprzedaż a tytuł istnieje nie tylko wirtualnie ale też na półkach.
Kolejna fala naganiaczy, co się nakupila na 10 a 11... potem będą sponsorowac nasze usrednianiu na 9. Zjedliśmy już 3 cale fale nowych..kajtek przyszedł z 2 i został ziom chyba od początku.
E tam, nie widzisz poprostu potencjału, obecnie 7 strona, przed house flipperem, a przed nami weekend. Co by mi dało naganianie, nie mam tutaj większościowego portfela a raczej bardzo mały jego procent, generalnie zauważyłem w moich oczach okazję i tyle, powtarzam w moim, inni mogą myśleć inaczej, naprawdę nic mi do tego.
Minifund kolego jest podporą spółki od początku. Myślę ze nikt tyle sobie włosów z głowy nie wyrwał dla CFG co on. Potencjał to on widzi...problem ze jak chwilę nie rośnie albo nieco spada to Nowi tracą ducha wywalają akcje i zaliczamy nowe poziomy. Szacun Minifund.
Minifund - ja tu kupowałem pomiędzy 30 a 44 zł przed premiera PD takze ten... może nie zwracałeś uwagi na wszystkie wpisy gdy na forum brylowali Orzeł i Bankrut ale jestem tu od dawna :) niestety - wolałbym być od niedawna :)