Przecież to jest ten koleś od którego Daroszewski "pożyczył" paręnście milionów i trwa egzekucja od poręczyciel czyli spółki. Ten wał z akcjami jest po to, aby już nikt nie przeszkadzał w wydojeniu kasy ze spółki.
Ten "koleś" który pożyczył ma wstrzymaną egzekucję od lipca !!! "wał" z akcjami nie ma z tym nic wspólnego Z Twoją przenikliwością i obserwacją zdarzeń zrezygnował-bym z "grania" na GPW, ale przede wszystkim wypowiadania się na tym forum
Dnia 2018-11-24 o godz. 06:37 marpom napisał(a): > Ten "koleś" który pożyczył ma wstrzymaną egzekucję od lipca !!! > "wał" z akcjami nie ma z tym nic wspólnego
jasne. czysty przypadek. po prostu przechodził obok. z tragarzami :D
Wydaje się, że za nickiem marpom stoi pan Marcin Pomirski - sądząc po rozwinięciu nazwy i wiedzy na temat spółki zademonstrowanej w wcześniejszym wątku tutaj na forum.
Proszę więc o odpowiedź.
Dotychczasowa komunikacja ze spółką/zarządem była raczej fatalna, brak odpowiedzi na maile itd. macie szansę to zmienić - choćby tutaj.
Jak ty się nazywasz Marcin Pomirski to ja jestem Kim Dzong Un. Brednie opowiadasz i tyle w temacie, jakie zawiadomienie niby złożyłes i o co? Za pożyczkę? Nie rozśmieszaj i nie ściemniaj.
Dnia 2018-11-25 o godz. 01:08 ~Miki napisał(a): > Jak ty się nazywasz Marcin Pomirski to ja jestem Kim Dzong Un. Brednie opowiadasz i tyle w temacie, jakie zawiadomienie niby złożyłes i o co? Za pożyczkę? Nie rozśmieszaj i nie ściemniaj.
Kim Dzongu : skoro nie wierzysz to dlaczego zwracasz się do mnie już w następnym zdaniu jako do MP ? Sam sobie zaprzeczasz, ale nie dziwię się obserwując całokształt twojej "działalności" na tych forach. To tyle , bo z żadnym Kim Dzong Unem nie mam zamiaru polemizować !!!
Nowy akcjonariusz będzie się starał ratować FF , bo przecież ma więcej do stracenia niż wszyscy wypowiadający się na tym forum. Zadanie nie jest łatwe po "działalności" JD , ale nie niemożliwe. PS: Przeciw JD toczy się obecnie postępowanie w Prokuraturze Wrocławskiej (na skutek zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa złożonego przez MP) , które zakończy się zapewne aktem oskarżenia.
Ratować w jakim sensie? Obejmie jakąś nową emisję akcji i zapłaci za nie gotówką? Obejmie jakąś nową emisję obligacji? Pożyczy spółce jakąś kwotę? Teraz tylko taki zastrzyk gotówki (co najmniej 10 mln pln) może uratować spółkę.