Dnia 2018-11-20 o godz. 18:51 ~Fotto napisał(a): > to sprzedaj wszystko co masz i skończ naganiacz !!!! > oskubią was do kości i wtedy przyjdą wzrosty. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja nic nie mam, Ja ostrzegam przed mafią grubego , pozdro
KATASTROFA na ATLANTIS , RESBUD I INVESTMENT FRIEND TRZY WALNE ZGROMADZENIA - JEDNEGO DNIA i TEN SAM SCENARIUSZ - nie przyjęto wniosków …..bo …………………….ogłoszono przerwę do …………………
ATLANTIS do 27 .11. Resbud do 27.11 . Investment Friend 29.11
TO KONIEC - przeczytajcie protokół Walnego naATLANTIS Investment Friend SA i Resbud
1 Sam Zwołał trzy Walne na 19.11 Investment Friend SA i Resbud
2 Sam zgłosił wnioski na do przegłosowania na trzy Walne i na trzech w dniu 16 .11 ( dwa dni pracujące przed )
3 Obecność na Walnych - tylko on
4 Wniosków na Walnych ( zarówno Atlantis, Investment Friend SA jak i Resbud nie przyjęto bo…… on jeden ……….ogłosił przerwę …………………do …………29.11
Tutaj już wszystko Prezeska uskubała i rozdała na marne 4 %. Nawet posiedzenia nie potrafi zrobić. Co oni tam uczyli ją na studiach.... :) chyba jak robić akcjonariuszy w bambuko
Teraz będa obroty, słupy będą oddawać rodzinie na dnie to co łykali przez ostatnie 2 lata. Wszystko ukartowane nie nabierać się bo to przewalanie z wora do wora. Patro bedzie od nich kupować bo teraz jest w Estonii i jest mu wygodniej podatkowo. Pozdrawiam wszystkich co trzymają jeszcze będzie z tego kasa
Dnia 2018-11-21 o godz. 22:03 ~Fotto napisał(a): > Jak ktoś chce kupić to moim zdaniem tylko teraz bo teraz te akcje są po 4 grosze !!!!!!!!!!!!!! a ludzie kupowali po 5 zł.
Dnia 2018-11-23 o godz. 16:59 ~weterynarz napisał(a): > Dnia 2018-11-22 o godz. 22:04 ~Fotto napisał(a): > > Dnia 2018-11-22 o godz. 11:19 ~wojtek napisał(a): > > > Nawet 1 grosz to za duzo za cos co nie ma i miec juz nigdy nie bedzie zadnej wartosci. Pozdrawiam > > > > Będziesz jeszcze brał po 5 zł. jak brało wielu. > > > > śmierdzisz knurem !
Twój nick weterynarz [178.36.234.*] to do knura masz bliżej !!!!!!!!!!! i sam z knura obmacujesz !!!!!!!!