Panie Viktor, masz Pan honor? Na wszystkich spółkach można wypełniać obowiązki, tylko u Was wypadki losowe? Podpiszcie umowę z tym nieszczęsnym doradcą. I zacznijcie raportować w terminie. Możecie sobie odpuścic miesięczne, tylko kwartalne dawać w terminie.
Po raporcie podpiszą, teraz musieli trochę pokręcić a Doradca by się doczepił. Gdzie 550 tyś. benefitu za stała wspópracę na wiosne o tym pisali a w raporcie gdzie to jest.
Dnia 2018-11-20 o godz. 12:47 ~daro822 napisał(a): > Po raporcie podpiszą, teraz musieli trochę pokręcić a Doradca by się doczepił. Gdzie 550 tyś. benefitu za stała wspópracę na wiosne o tym pisali a w raporcie gdzie to jest.
A tam daro czepiasz sie drobiazgow,pewnie sa tak zarobieni,ze zapomnieli upomniec sie o premie :D
Raport pełen błędów jak zwykle na odwal się. Pewnie zapomnieli i będzie korekta. To by tlumaczylo taka różnice w zysku podczas kiedy w miesięcznych raportuja że zysk na niezmienionym poziomie. Gdzie to jest? To również działanie na szkodę akcjonariuszy
Szablon do raportów ( patrz też tych miesięcznych) powstał już dawno. Ale jedno mnie interesuje: czemu wycofują się z handlu ze wschodem? Skoro wcześniej takie piękne milionowe umowy szły.
Co za problem przerzucić działalność na spółkę która kontrolują czyli East Trade. Trzeba sprawdzić co się dzieje w tej spółce. Zajmę się tym w przyszłym tygodniu
Dnia 2018-11-21 o godz. 03:50 ~Alek napisał(a): > Co za problem przerzucić działalność na spółkę która kontrolują czyli East Trade. Trzeba sprawdzić co się dzieje w tej spółce. Zajmę się tym w przyszłym tygodniu
Tak jak założyłeś porozumienie, zgłosiłeś do KNFu i nie odpuściłeś :DDDDDDD. Przecież zarobiony jesteś :DDDDDD
Ciekawe czemu ty się nie zajales tworzeniem stowarzyszenia. Poczytałem o tym i jest w hu załatwiania i jeszcze żeby łaskawie wszyscy się zebrali w jednym miejscu. Tak że bierz się za to. Ja chętnie dołączę.
Najlepszym rozwiązaniem było to polecane przeze mnie, pisałem na góreczce żeby wychodzić? Kto posłuchał ten się teraz śmieje a Wy musicie kombinować i się pocić. Ale to nie wszystko bo cały spektakl się dopiero rozkręca i zrozumiecie wszystko w najbliższym czasie. Zamrozili Wam kapitał a tu takie wzrosty idą....
Na wszystko jest jakiś sposób. To jest Polska a nie Ukraina. Jawne działanie na szkodę akcjonariuszy nie może być bezkarne. my nie możemy ale Prokuratura ma o wiele większe możliwości sprawdzenia działań zarządu. Gdzie poszły pieniądze się pytam?
To jeszcze może powiedział Ci gdzie doprowadzili pieniądze z tej pożyczki. A może to East Trade dostało ta pożyczkę żeby mieć za co działać na wschodzie
Problem w tym że naiwność ludzka nie zna granic, dlatego dochodzi do takich sytuacji. Żaden szanujący się inwestor, który ma trochę oleju w głowi i trochę pojęcia o polityce nie zainwestuje w takiego gniota. Kto tutaj utopił swoją kasę? Naiwne leszcz...
Dnia 2018-11-27 o godz. 10:03 ~als napisał(a): > Problem w tym że naiwność ludzka nie zna granic, dlatego dochodzi do takich sytuacji. Żaden szanujący się inwestor, który ma trochę oleju w głowi i trochę pojęcia o polityce nie zainwestuje w takiego gniota. Kto tutaj utopił swoją kasę? Naiwne leszcz...
szanujący się inwestor?, to co tu jeszcze wciąż robisz ś...u???
Dnia 2018-11-27 o godz. 11:24 ~ktoś napisał(a): > Dnia 2018-11-27 o godz. 10:03 ~als napisał(a): > > Problem w tym że naiwność ludzka nie zna granic, dlatego dochodzi do takich sytuacji. Żaden szanujący się inwestor, który ma trochę oleju w głowi i trochę pojęcia o polityce nie zainwestuje w takiego gniota. Kto tutaj utopił swoją kasę? Naiwne leszcz... > > szanujący się inwestor?, to co tu jeszcze wciąż robisz ś...u???
kolesia z kompleksem Gordona nazywasz szanujcym się inwestorem? gostek bez kasy wypisujący bajki że niby coś gdzieś zarobił, a tak naprawdę czego się nie czepił to strata
Dnia 2018-11-27 o godz. 12:02 ~stoppoint napisał(a): > Dnia 2018-11-27 o godz. 11:24 ~ktoś napisał(a): > > Dnia 2018-11-27 o godz. 10:03 ~als napisał(a): > > > Problem w tym że naiwność ludzka nie zna granic, dlatego dochodzi do takich sytuacji. Żaden szanujący się inwestor, który ma trochę oleju w głowi i trochę pojęcia o polityce nie zainwestuje w takiego gniota. Kto tutaj utopił swoją kasę? Naiwne leszcz... > > > > szanujący się inwestor?, to co tu jeszcze wciąż robisz ś...u??? > > kolesia z kompleksem Gordona nazywasz szanujcym się inwestorem? gostek bez kasy wypisujący bajki że niby coś gdzieś zarobił, a tak naprawdę czego się nie czepił to strata
Dnia 2018-11-27 o godz. 09:02 ~odpowiadam napisał(a): > Z informacji od Pana Viktora dowiedziałem się że umowa będzie podpisana w tym tygodniu.
dlaczego tylko tobie odpowiedział? z tego co mi wiadomo nikomu od jakiegoś czasu nie odpisuje.Proste wydrukuj maila, zamarz twoje dane i wklej na forum jak chcesz być wiarygodny.Oj sorry, przecież rozmawiałeś z nim osobiście przez telefon- trza było nagrać:DDD
wczoraj fly in the sky na grodnie dziś ruszył altus potem ruszy elemental a Wy będziecie gnić na gniocie bo nie posłuchaliście szefa gdy gadał wychodzić łachy...
Dnia 2018-11-27 o godz. 14:15 ~odpowiadam napisał(a): > Jeśli nie wywiążą się z tego co mi odpowiedział to prześlę skan maila, a tymczasem czekamy do piątku. Nie bądź taki sarkastyczny, bo jaki w tym cel?
Chyba jednak zamiescisz skan maila, jesli oczywiscie go masz,przykre,wcale sie nie ciesze,nie jest to w moim interesie.Pewnie zaraz odezwie Nikopicia jak wyjdzie z obory
Dnia 2018-11-27 o godz. 14:15 ~odpowiadam napisał(a): > Jeśli nie wywiążą się z tego co mi odpowiedział to prześlę skan maila, a tymczasem czekamy do piątku. Nie bądź taki sarkastyczny, bo jaki w tym cel?
Faktycznie podpisali w końcu tą umowę , za co dziękuje i mam nadzieje że działalność spółki nie ulegnie pogorszeniu. Dosyć długo siedzę na tej spółce nieustannie dokupując papier. Zobaczymy