• Raport? :D Autor: ~bill [188.146.162.*]
    Zarząd uważa że można nie dać raportu na czas, dać info z nowym terminem publikacji a potem nie dotrzymać też tego terminu i już nie dać żadnej informacji?
    Ci ludzie są niepoważni a takie spółki i ich właściciele powinni dostać bezterminowego bana na giełdzie.
  • Re: Raport? :D Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Co im się porobiło..do czerwca wszystko fajnie, w terminie a od robią wioche jakiej mało.
  • Re: Raport? :D Autor: ~stoppoint [165.225.36.*]
    Dnia 2018-11-19 o godz. 10:45 ~bill napisał(a):
    > Zarząd uważa że można nie dać raportu na czas, dać info z nowym terminem publikacji a potem nie dotrzymać też tego terminu i już nie dać żadnej informacji?
    > Ci ludzie są niepoważni a takie spółki i ich właściciele powinni dostać bezterminowego bana na giełdzie.

Zaczynam podejrzewać że oni tam chleją na umór :D. We wtorek popili, w środę, ktoś na kacu dał jakoś radę zalogować się do systemu i napisać, że wystąpiło zdarzenie losowe, a od czwartku już poszli w konkretną długą. Nie ma rady, trzeba czekać aż ktoś wytrzeżwieje :D
  • Re: Raport? :D Autor: ~ktos [107.178.45.*]
    Dnia 2018-11-19 o godz. 11:24 ~stoppoint napisał(a):
    > Dnia 2018-11-19 o godz. 10:45 ~bill napisał(a):
    > > Zarząd uważa że można nie dać raportu na czas, dać info z nowym terminem publikacji a potem nie dotrzymać też tego terminu i już nie dać żadnej informacji?
    > > Ci ludzie są niepoważni a takie spółki i ich właściciele powinni dostać bezterminowego bana na giełdzie.
    >
    > Zaczynam podejrzewać że oni tam chleją na umór :D. We wtorek popili, w środę, ktoś na kacu dał jakoś radę zalogować się do systemu i napisać, że wystąpiło zdarzenie losowe, a od czwartku już poszli w konkretną długą. Nie ma rady, trzeba czekać aż ktoś wytrzeżwieje :D

alkohol,narkotyki, śmierć albo go zamknęli i dlatego tak się dzieje?
  • Re: Raport? :D Autor: ~Lookash [37.47.206.*]
    Ta firma to jedno wielkie zdarzenie losowe k....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.209.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Raport? :D Autor: ~Investa [109.196.49.*]
    Już miałem nadzieję że się ogarną ten prezesina , jakiś raport , jakiś wpis , a ludziska myślą uff firma żyje i jest nadzieja . Ale to jest żenujące!!!
  • Re: Raport? :D Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    Jak pisał Antoni. Tu jest nierówna gra ze strony zarządu. To się nadaje już do prokuratury
  • Re: Raport? :D Autor: ~bill [188.146.170.*]
    No i jest raporcik. Cieszcie się że jesteście w zawiasach bo poleciałoby na 20 gr
  • Re: Raport? :D Autor: ~tak [80.53.213.*]
    20gr x 6,65 mln = 1,33mln kapitalizacji. Czy to nie za mało? W rok tyle Spółka może zarobić nawet przy tak niskich przychodach jak w 3 kwartale. Więc śmiało można sypać po tych cenach:)
  • Re: Raport? :D Autor: ~Ignatow [5.173.104.*]
    Raport tragedii nie ma .Bałem się że będzie gorszy.
    Tak, jednak widać przede wszystkim "drastyczny" spadek przychodów i 3-krotny spadek zysku netto. Do tego kompletny brak zaufania do spółki (gdzie doradca??) i przepis na wodospad gotowy
    Dlatego właśnie ratują was zawiasy.
  • Re: Raport? :D Autor: ~daro822 [5.173.104.*]
    Myślenie życzeniowe bill.
  • Re: Raport? :D Autor: ~tak [80.53.213.*]
    Ja bym chciał tego wodospadu bill bo przy takiej cenie można kupić niewielką kasą dużo akcji. I nie wiem czy się dopchasz do kolejki.
    to nie myślenie życzeniowe tak działa giełda, złe info i wywalanie a potem często szybkie odkupowanie.. chociaż tutaj, bo ja wiem, dla osób które nie mają akcji als może być ciekawą krótkoterminową inwestycją, o ile to kiedykolwiek odwieszą:)
  • Re: Raport? :D Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Chcesz złych informacji to wróć na stooppointa. Zaklinasz rzeczywistość ze swoim kolegą. Mniejszy zysk ale jest. Jak zwalicie niżej to spadnie i możecie potem się chwalić że przewidzieliście to.

Czekamy na odwieszenie i zmiane nastawienia przez zarzadzajacych Aleją.
  • Re: Raport? :D Autor: ~Misio [31.182.134.*]
    Dokładnie ważne że jest zysk. Mniejszy ale jest. Już widzę jak by piszczeli gdyby była strata
  • Re: Raport? :D Autor: ~ktos [37.248.154.*]
    Dnia 2018-11-20 o godz. 10:04 ~daro822 napisał(a):
    > Chcesz złych informacji to wróć na stooppointa. Zaklinasz rzeczywistość ze swoim kolegą. Mniejszy zysk ale jest. Jak zwalicie niżej to spadnie i możecie potem się chwalić że przewidzieliście to.
    >
    > Czekamy na odwieszenie i zmiane nastawienia przez zarzadzajacych Aleją.

Nie wiadomo kiedy odwiesza-jeszcze nie ma podpisanej umowy z doradca
    :D nigdy nie byłem na stoppoincie, byłem tutaj, teraz gram gdzie indziej ale mam jakiś sentyment do alei dlatego tu zaglądam :)
  • Re: Raport? :D Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Bez przesady, może i byłoby wahnięcie, ale generalnie jakieś 60 groszy to całkiem uzasadniony kurs przy tym zysku i przychodach. Myślę, zę można wsiadać jak odwieszą. Pytanie tylko kiedy...
  • Re: Raport? :D Autor: ~Baca [83.26.209.*]
    Może ktoś napisać co jeszcze muszą spełnić by odwiesili notowania , raport nie zły , warto załadować do 40 groszy. Grafem tutaj powyżej 1 zeta z dobrym wynikiem i dobrze byłoby wrócić. !!!!!!!!!!!!
  • Re: Raport? :D Autor: ~ktoś [31.0.121.*]
    Dnia 2018-11-25 o godz. 14:14 ~Baca napisał(a):
    > Może ktoś napisać co jeszcze muszą spełnić by odwiesili notowania , raport nie zły , warto załadować do 40 groszy. Grafem tutaj powyżej 1 zeta z dobrym wynikiem i dobrze byłoby wrócić. !!!!!!!!!!!!

nie mów,że nie wiesz ale jeśli- to muszą zawrzeć umowę z autoryzowanym doradcą i tylko tyle
  • Re: Raport? :D Autor: ~als [109.207.108.*]
    haha... damy Wam jeszcze raz uwierzyć w spółkę, będziecie znowu szczęśliwi ale tylko na krótko :D

Piach to piach nie ma żadnych ustępstw.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.