Hahaha. Wcześniej przewidywali ze sprzeda się w ilosci 80k do konca roku. Teraz nagle ze 120k. Coś im się te rekomendacje rozjeżdzają. A będzie 130-140k do konca roku.
Nieistotne. Trzeba zbierać od 4 fali właśnie się wysypuja poniżej zakupów na stracie. PLW ma cooking i treasure jednefo dnia wiec dla nas okazja wziasc kolo 11.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze PD sprzeda się w około 500-700 tys. egz. - w 2-3 lata. A jak zrobią porządny warsztat i mody, to kto wie... połowa X-Comowcow może się zlecieć.
Dlatego teraz trochę kaski trzeba zarobić na hype do cookinga i treasure. Premiera 6 grudnia. A potem z kaską wrócić w ramiona CFG które mam nadzieję poczeka na nas przy 11 a 12. Jest premiera Jugged Aliance niedługo co z pewnością paru graczy zabierze - ale powinni to być Ci którzy juz PD ograli(zreszta sam tego juggeda nie kupię bo wygląda kijowo) Ja oczywiście pakiet spory PLW będę LT trzymał ale dokupię ze 100 na podjazd i obrócę.
Warto obserwować Mutant Year Zero: Road to Eden PC z premierą 4 grudnia - to nasza nisza jest - gra wygląda swietnie... wiem wydaje się wam ze to źle - ale kazda dobra produkcja w naszej niszy ma potencjał przeciągnięcia i przekonania paru graczy to tego typu turówek...a oni moga kupic potem nasza nowa gre - wiec trzymajcie kciuki - no i prawdopodobne ze akurat ograją Mutanta i kupią PD na nowej promocji(steam im wyświetli ze to typ gry w którą grali)
Grubszy zgarnął koło 5k akcji po 12.10, a teraz stawia straszaki po 11.67. Ciekawe czy ktoś się da nabrać, szczerze powiem - wątpię. Jeśli tak, to sam chętnie dobiorę koło dyszki.