• cieszy mnie jedno Autor: ~Brakpopytu [31.0.121.*]
    nie ma leszczy na spolce, wszystko wisi na Farmie
    i innych gniotach jujube itd

pora na wzrosty
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~yoda [89.64.56.*]
    Wzrosty :D
    masz na myśli wzrost do 15 zet ? o poważniejszych wzrostach możesz zapomnieć do następnego roku.
    Co do leszczy, może i tu ich nie ma, za to mamy hakowych, którzy na wzrosty nie pozwolą, bo chcą pozbyć się pakietu swoich akcji i wyjść na zero :P
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~Minifund [37.47.120.*]
    Hakowi sa powyżej 20 misiu. Mini fund jest niżej Ale pozwoli :)
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~brakpopytu [5.172.236.*]
    mini ,hakowi przy hype sie wyproznia, a kurs im odjedzie o i tak bedzie,
    tylko gruby nazbiera odpowiednio duzo
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~Que [89.64.53.*]
    Tak naprawde bez usredniania na wczesniejszych poziomach bysmy mieli tutaj lepsza sytuacje... Kurs by ostro zjechal by sie rownie szybko odbic, a kazdy z hakowych, ktory wydal na wczesniejszych poziomach gory hajsu, moglby je wydac z niskiego poziomu. To tez jest czasem cena usredniania.
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~Ziom [86.142.179.*]
    Nikt złotej kuli tu nie ma więc przewidzieć dzisiejszy stan rzeczy było trudno patrząc na inne spółki game dev. Od spadku po premierze można było zrealizować setki różnych scenariuszy żeby stratę odrobić. Ja uważam że wybrałem najgorszy. Jednak człowiek najwięcej uczy się na własnych błędach więc zamiast góry pieniędzy z cfg wyniosę chociaż masę doświadczenia %-)
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~Que [89.64.53.*]
    Dokladnie :)
    Ziom ile masz średnia? Jeśli poniżej 30 spokojnie zarobisz.
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~Ziom [86.142.179.*]
    34. Poniżej 30 spokojnie mogę zejść ale dopiero jak cfg ruszy nie wcześniej. Póki co pieniądze się będą gdzie indziej obracać.
    No to bardzo dobrze To będziesz motorkiem a info katalizatorkiem.
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~Brakpopytu [5.172.236.*]
    Hehe dobre dobre
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ziz [188.146.225.*]
    Dnia 2018-11-16 o godz. 17:42 ~Que napisał(a):
    > Tak naprawde bez usredniania na wczesniejszych poziomach bysmy mieli tutaj lepsza sytuacje... Kurs by ostro zjechal by sie rownie szybko odbic, a kazdy z hakowych, ktory wydal na wczesniejszych poziomach gory hajsu, moglby je wydac z niskiego poziomu. To tez jest czasem cena usredniania.

Jest w tym sporo racji - porównuję spadki CFG i zjazd na TBULL z 215 zł na 21 zł. (Tam raczej nie było ostrego podkupowania dużą kasą), kurs zjeżdżał na niewielkim wolumenie.
    A odbicie na TBL było bardzo agresywne - z 21 na 50 pln!
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~otco [46.151.78.*]
    I dlatego ujadasz na Farmie jak wściekły? Żeby sobie zrekompensować te -75% jakie tu przyjąłeś?
    A przyjmiesz jeszcze więcej. Nie macie pokrytych kosztów po 3 miesiącach sprzedaży. Co to jest 100k skoro tak obszczekiwana przez ciebie Farma sprzedała 2x tyle tylko w 3 tygodnie i do dziś koszty ma pokryte z nawiązką.
    Tutaj będzie 6-8 zł niedługo. Ładny duży trójkąt spadkowy powstał na dziennym. Zjazdy do 11 już się zaczęły, 12 już nie jest wsparciem.
    Szczekaj i idź na dno razem z CFG. To będzie kara za radość z tego, że inni tracą.
  • Re: cieszy mnie jedno Autor: ~olo [89.230.231.*]
    ale wy się wszyscy podniecacie sztucznie
    Z choinki się urwales? To farma ma długi i jest na do druku. Tu kasa się zgadza, Rockbridge o tym wie raport i sprzedaż jest w cenie. Rację mógłbys mieć gdyby nowi kupowali akcje Ale firma ma zły PR w tej chwili i tylko hakowi z fundem biorą. Zlecicie się i stratujecie po trailerze nowej gry. Jak zwykle...
[x]
CFG -2,59% 1,69 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.