Super :) Ja uważam, że już dzisiaj powinno być min 30 groszy, Ja swoje pierwsze akcje sprzedam za 50 groszy, kolejne, za 75 groszy, 1 zł, 1,25 zł etc. A mam tego ponad 200.000 sztuk :)
Tak sobie czytam .. czytam i myślę, dawno nie było na forum takiej fantastyki ,jeszcze niedawno zmywak w GB a domy chce Józek budować .Chyba z piasku bo to co zarobisz na tych papierach - na tyle tylko starczy !!
no niestety bez informacji ze spółki będzie się kisiło teraz idzie na 15 gr poniżej sprzedawać będą raczej tylko desperaci bo przecież po tyle wzięły śląskie z drugiej strony wystarczy jedno dwa infa i te józkowe 22gr może być na koniec roku jedyne co tutaj jest negatywne to ~170mln akcji. Żeby było tak max 20mln to po tej cenie ładował bym ile wlezie
mysle ze prawdziwa podaz to co widac w karnecie + jakies pol miliona na rachunkach drobnicy...mysle as wieksze prawdopodobienstwo ruchu w gore tylko kiedy....moze po publikacji danych za 4 kwartal...
Dzień Dobry ....zaglądnę czasami co słychać u Szanownych kolegów a w szczególności u Józka .Jak to mówią zimno ,ciemno i do domu daleko -to dobra metafora dla tej spółki. Pozdrawiam
Czy wy coś podpisujecie przed grą na NC w stylu " Ja XYZ wyzbędę się całej cierpliwości i nigdy nie dam przedsiębiorstwu przeprowadzić jakiejkolwiek zmiany," . Bo tak to mniej więcej wygląda, ok ryzyko zawsze jest, ale firma to nie wyścigi.
Witam , a gdzie to "nasz" Józek ostoja tego forum - pewnie dom buduje za zyski które tu zrealizował -buhaha .Zawsze pisałem że sternik tu mierny i biedny .Omijać z daleka , Ci co posłuchali nie tracą czasu i kasy a zyski liczą gdzie indziej.Pozdrawiam