• trol Autor: ~marek [217.99.187.*]
    brac tego trola bo stoje na sprzedazy chce sprzedac po tyle co bralem groszu a wy jelenie zabijaliscie sie po 2 grosze 5gr teraz po groszu nie chcecie nawet leszcze brali po 10 gr zenada a teraz po groszu nie ma chetnych bedzie upadlosc mam nadzieje ze jeszcze to sprzedam po nowym roku na sprzedaz pkc szybko wrzuce i moze bede stal pierwszy moze jakis sie zlap[ie leszcz na chaczyk i lyknie to go.............. a mam 1000000 fachowcy jak z kozjej d... t...
  • Re: trol Autor: ~inwestor [217.99.187.*]
    ja mysle ze zostaniesz z nimi tego juz nie ruszy pies z kulawa noga chyba ze przyjdzie swiezak niedoswiadczony co w trawie piszczy i fyknie jelen
  • Re: trol Autor: ~Optymista [83.242.84.*]
    A ja myślę że jesteśmy bliscy ugody i wybicia kursu skoro jest tu taki naganiacz na spadki jak Ty i tozmawia sam se sobą
  • Re: trol Autor: ~tom [217.99.187.*]
    jaka ugoda mysl muzgiem a nie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, wiadomo czym
  • Re: trol Autor: ~Optymista [188.146.41.*]
    Mózg sie pisze tak geniuszu
  • Re: trol Autor: ~dude [37.47.60.*]
    Ten gość ma już zwidy chyba.
  • Re: trol Autor: ~Adam [37.109.33.*]
    Ja akumuluje codziennie jak jest możliwość. Nie przejmuje się że mogę stracić bo mnie stać na ryzyko ale można też dużo zyskać jeśli spółka wymyśli się na nowo lub trafi w dobre ręce. W dzisiejszych czasach łatwo wymyślić dobry biznes i na nim zarabiać a tu już baza jest i na szczęście nie ma już Surmackiego więc może coś z tego wyjdzie. Zobaczymy co będzie. Jest ryzyko i jest zabawa. Pozdrawiam wszystkich Troli wiadomo że niedorozwiniętych i tych co się nimi nie potrzebnie przejmują i czytając co napisali.
  • Re: trol Autor: ~adek [217.99.235.*]
    ip ip jakis bankrut pisze co zostal z fachowcami bardzo dobrze ip ip podajcie
[x]
FACHOWCY 0,00% 0,01 2019-04-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.