• Q3 Autor: ~fklsjdflksdj [89.25.208.*]
    Chyba nikt nie spodziewał się że q3 przyniesie jakiś zyski. Dobre jest to że pomimo praktycznie nie wydania żadnej gry w q3, pieniądze ze sprzedaży były.

Za to sporo się działo w poszukiwaniu nowych rynków:

Podpisanie umowy na dystrybucję gier na platformie WeGame Tencent - 10 gier w przygotowaniu do wydania;
    Nawiązanie współpracy z uznanymi partnerami m.in. NetEase, XD Network, GAEA, Sina Games, Winking Works, LeadJoy, Indienova, BIlibili;
    Rozpoczęcie współpracy z platformą mobilną Tap Tap - 2 gry w trakcie ewaluacji;
    Rozpoczęcie współpracy z platformą mobilną Huawei;
    Rozpoczęcie współpracy z platformą Utomik;
    Zainicjowanie rozmów na temat wsparcia MKT z firmą Whisper Games, która posiada w swoim portfolio wielu europejskich wydawców (Kalypso, Daedalic, CDP, Koch, Deep Silver).

Teraz może być już tylko lepiej:)
    Myślę, że za Q4 będzie dużo lepszy wynik. Dream Alone w Japonii wydane pod koniec września więc pewnie sporo sprzedaży zahaczy o Q4. To samo z Songwo.

Pozostaje więc czekać na raport z q4 i chyba przez wszystkich oczekiwany q1 2019:)

• Re: Q3 Autor: ~Abhorsen [195.238.167.*]
    To oki ale do tego czasu to będzie po 5 groszy ... ja dziś straciłem cierpliwość BOE cow catcher oraz warlockcs miało być pod koniec roku a zas sie to obsuwa na blizej nieokreslony termin... moze zle zrobiłem ale wywaliłem wszystko co miałem z kosmiczną stratą. moze sie zdecyduje pod koniec roku ale jak dla mnie to wtopa i jakieś nieporozumienie.
  • Re: Q3 Autor: ~dasdsa [89.25.208.*]
    Warto tez zauwazyc ze od wrzesnia erniakom przybylo 14 milionow akcji. Nawet jak Daro dal im 10 to w troche ponad 2 miesiace zgarneli z rynku 4 miliony. Ciekawie sie to wszystko rozwija:)
  • Re: Q3 Autor: ~Ja [188.147.5.*]
    Dokladnie. Zadzieje sie niedlugo.
  • Re: Q3 Autor: ~tgr [188.147.7.*]
    BRAĆ TANIEJ NIE BĘDZIE. !!!!
  • Re: Q3 Autor: ~Suchy [194.1.153.*]
    Przecież ta spółka dopiero działa od roku, już coś zarabia a najważniejsze nie wpieprzyła się w długi!
    Kapitał obrotowy wygląda dobrze - nawet patrząc na aktywa krótkie bez zapasów!!
    Tu dopiero zaczyna się dziać :)
  • Re: Q3 Autor: ~ajax [91.193.208.*]
    faktycznie czekam na 1 kwartał to będzie się działo, teraz trzeba zbierać , a kółeczka przy okazji ;-)
[x]
MUNAR 6,13% 0,33 2026-07-01 11:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.