• Treść z walnego Autor: ~Gravition [109.95.146.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/GRAVITON-CAPITAL-SA-Tresc-uchwal-podjetych-przez-Nadzwyczajne-Walne-Zgromadzenie-Spolki-7626421.html
  • Re: Treść z walnego Autor: ~kk [109.196.119.*]
    wyglada na to ze to koniec z emisjami akcji, pomimo tego ze nie wiadomo ile akcji bedzie emitowane to nie ma to kompletnie zadnego znaczenia, emisja g jest emisja za wklad pieniezny, osobiscie sadze ze bedzie max.
    kasa na inwestycje z emisji plus to co reino ma kasy w kasie da chyba niezly poczatek no oczywiscie i mozliwosci kredytowe.
    to wszystko co do tej pory dzieje sie w spolce nie mialoby jednak sensu gdyby nie chodzilo o przyszla emisje z pp przy wczesniejszym puszczeniu akcji w rynek, a zeby to zrobic trzeba wczesniej kurs napompowac.

poligo spokojnie moglo wejsc w reino ze swoja kasa, wlasciciele reino nie musieli wnosic aportu w zamian za emisje, maja co mieli, a obejmujacy emisje g mogl spokojnie wejsc w spoke do reino, wszystko to moglo sie zdazyc bez koniecznosci rozszerzenia o S.A. za reino. wyglada mi wiec na planowane przyszle sciaganie pieniedzy w rynku poprzez emisje z pp
  • Re: Treść z walnego Autor: ~Gravition [5.173.120.*]
    To kiedy pompa kk?
    nie wiem
  • Re: Treść z walnego Autor: ~Gravition [109.95.146.*]
    Miało się już coś dziać w 4q a tu dalej cisza
    q4 jest juz stracony, za pozno sie z emisjami wyrobili, az dziw bierze ze wczesniej dogadane emisje nie doszly do skutku, trzeba bylo przerywac walne i umawiac na nowo, na szybko. wydaje sie ze efekt ten sam. z pierwsza emisja chyba zdaza z rejestracja przed koncem roku, wyniki wiec beda wynikami reino, ale nawet to nie ma znaczenia poniewaz graviton to reino juz, nowi wlasciciele, nowe porzadki, nowa firma, rejestracja wszystkich zmian w sadzie i zaczynamy z nowa firma. Ciekaw jestem sprawozdan reino
[x]
REINO 0,00% 0,74 2026-03-12 12:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.