Kosa jest grubo na plusie po co ma sie spieszyc przeciez bral po 0,10 ,a raport kazdy widzi co chce kupa smichu .Lubie ten zwrot akcje nie pieniezne, to ile jest warte to GNV Wielki wal
Zniewilosz też nas hahahaha oj nasz dobroczynco :) tak wszyskto to jeden wieki wal, GNV powstało tak dla żartów, żeby okraść drobnych hahahaha czego jeszcze nie wymyślisz, udzielanie pożyczek spółce to tez znak, że to wal, chyba, że raportów nie potrafisz czytać i tylko widzisz tylko tabelki przychód i zysk/strata hahahah a później człowieku dziwisz się, że jesteś na giełdzie zniewolony :)
W radzie odrazu :) jak tak liczysz to wylicz wartość spółek gamingowych :) gdzie wszystko jest napompowane, a wszyscy szczęśliwy :) trochę więcej empatii, straciłeś tutaj to trudno, odkujesz się na innej spółce, która dla Ciebie jest dobra... Pomysl logicznie jakby to była lipa do Brouwer nie ladowalby dalej swojej kasy w spółkę, a jakbyś poczytal dokładnie raport to byś zobaczył, że tak dalej jest :)
Ja się nie kloce jak ktos pisze normalnie, może mieć inn zdanie bo to normalne.. Ale jak ktoś jest takim burakiem i mitomanem, a do tego cwaniakiem jak bolek i jego pan gruby to już inna gadka :) bolus pochwal się kiedyś innym jak to grubo zarabiasz :) nie zrobisz tego bo jesteś zwykłym leszczem... Co do GNV to twoje zdanie, ale zobacz, że Brouwer caly czas daje spółce pożyczki, robilbys tak jakbys był prezesem swojej spółki i wiedzialbys, że to sciema i nie wyjdzie? :) do tego sprawdź kto się podpisuje pod tymi projektami w jendnym raporcie były nazwiska, powiem Ci maja niezły łeb, specjalizują się w tym i pracowali z bardzo duzymi firmami z Polski i nie tylko...
Spoko. GNV razem z preziem skupią z rynku za te kilkanaście groszy, zrobią sobie ładna średnią i resztę na wezwanie zbiorą. Zostaniemy ze stratą, a oni z całym pakiecikiem. nieźle sobie wymyślili.
Gordon chlopie wez sie nie osmieszaj jak ten koles inwestor od 100zl o nicku inwestor,gordonku co ty chcesz moczyc ludzi w term juz swoj popis dales na aleji sam i ludzi pomoczyles w obydwie spolki
Oj bolus mistrz kółek hahahahahaahahah nie ośmieszaj się piesku grubaska :) mojego konta nie widzisz i dobrze, bo jeszcze byś się rozplakal, że swoimi niby kółkami masz grosze :) nie boj się o moje finanse i uwierz, że nigdzie, gdzie byłem więcej zaangażowany nie straciłem, nigdzie nie wiszę na haku :) ale nie chce mi się z toba pisać, bo nie ten poziom, nie chce się schylac do ciebie mitomanie..
Dnia 2018-11-14 o godz. 19:41 ~zniewolony napisał(a): > Bolek mylisz sie Gorgon bedzie kupowal T2p nawet jesli juz nie bedzie notowana
dokladnie dobrze napisales zniewolony;)))spojrzyj jak ludzi poubieral w aleje samochodowa w term2 ,z tego co pamietam to term ubrany po 1zl jak i ten caly madry inwestor od 100zl a kurs 15gr-17gr
Poubieral to twój Pan kundeli w krezusa z toba, w stoppointa i w inne gówna :) a kto mnie sluchal to mógł na ale zarobić dużo, ja kupowałem po 0,3 - 0,4zl, a po ile sprzedałem to już byś się zdziwił amatorze :)
Bolek czy Pablo7 bo już się pogubiłem :) hahahaha tak okruszka chwaliles, taki mądry. Tak samo stoppoint chwaliles z grubaskiem deweloperem z usa, taki dobry, tyle mądrości i co ma teraz stoppoint? Gdzie jest? Gdzie wasze mądrości?
Dnia 2018-11-14 o godz. 19:49 ~Gordon napisał(a): > Bolek czy Pablo7 bo już się pogubiłem :) hahahaha tak okruszka chwaliles, taki mądry. Tak samo stoppoint chwaliles z grubaskiem deweloperem z usa, taki dobry, tyle mądrości i co ma teraz stoppoint? Gdzie jest? Gdzie wasze mądrości?
chlopie zawszre pisze jako bolek o czym ty piszesz stoppoint kiedy ja tam gralem juz nawet nie pamietam ale masz racje na kolkach tam zarabialem teraz tam nie ma gry zadnej i obrotow a ja gram na krotko natomiasrt fajnie sie gra na varsav na koleczkach teraz a ty hak aleja samochodowa i hak termo od 1zl i to nas rozni bo ja gram na krotko ty dlugoterminowiec jak widac po termo2 przy kursie 1zl sie ze mna sprzeczales pisalem ze bedzie 20gr wtedy jest 15-17gr i to nas rozni ze ty nawet niemasz pojecia o grze AT
Oj kundelku jaki masz mały lebek hahaha nawet już się pogubiłes gdzie jestem biedaczku hahahah ile na tych niby kółkach zarobiles? Niby bo jesteś zwykłym mitoman em :) a uwierz, że na termo zarobie swoje, cierpliwość popłaca :) co ci mogę napisać jak twój zysk to 100zl, alejka dała ladny zarobek hahahahah troche mniej niż przytulilem na cfi, ale też bardzo ladna sumka :) na tych swoich kółkach przez 3 lata tyle nie zarobisz, tak więc waruj :)
Oj zniewolony spokojnie, mnie to nie parzy w ręce :) równe mądrości słyszałem na CFI jak brałem po 10zl, też była upadłośc, smiec itp a tyle ile tam zarobiłem to zycze każdemu oprócz kundelkowi Bolkowo i jego Panu bo on kręci mityczne kolka za 5zl hahha
Nie rozumiesz o co tu chodzi chlopie a pamietasz Kowalskiego .Jakby to kosztowalo 0,10 groszy to pal licho ale bajki zawiozly nas na 1.30 czy to jest OK
Nie brałem wtedy, nawet nie bralem po 1zl jak szczeka ten kundel:) ja poczekam, czas pokaże kto ma rację, ale ten kundel zmieni swój nick jak jeg upadly Pan wielonikowiec :)
Dnia 2018-11-14 o godz. 19:54 ~Gordon napisał(a): > Oj zniewolony spokojnie, mnie to nie parzy w ręce :) równe mądrości słyszałem na CFI jak brałem po 10zl, też była upadłośc, smiec itp a tyle ile tam zarobiłem to zycze każdemu oprócz kundelkowi Bolkowo i jego Panu bo on kręci mityczne kolka za 5zl hahha
rozumiem twoje rozgoryczenie po aleja samochodowa i termo2 to ja pisalem kundlu gordonie ze kurs poleci na 20gr jest 15-17gr i kisi uwazaj bo tak jak aleja samochodowa pojdzie razem z toba do piachu
Widzisz jesteś strasznie ograniczony :) nie masz nawet argumentów :) jak teraz pisze na forum to znaczy, że tylko dziś kupowałem hahahahah powiem Ci jesteś glupszy niż myślałem hahaha pokazesz innym ile zarabiasz na transakcjach? :) bo widzisz jak pisalem tam, to moje transakcję były jawne na jednym z portali, a ty nigdy nie potrafiles pokazać swoich niby wielkich nieomylnych inwestycji hahahahah
Rozgoryczenie hahahahahaahahah trzeba było wiedzieć kiedy z alei wyjść kundlu :) jak tam twój Pan doszedł do sobie po wysmiewaniu się np z Pana Kawczynskiego? Czy dalej ma naloty na dom? Hahahahahah