• Zapraszam na perełkę:D Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Na to:
    https://www.bankier.pl/forum/forum_o_stoppoint-s-a,6,21,10000001403.html
    macie promocję :D
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~ktos [37.248.154.*]
    Zdarta plyta-skoncz juz i spusc wode bo smierdzi
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    śmierdzi i śmierdzieć będzie, spuszczenie wody wam nie pomoże ;)
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Ale musisz mieć zwichriwane pod tą kopułą
    Nikt kto się szanuje nie traci na darmo swojego czasu
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~glut [195.72.148.*]
    utopiony na stopie i szuka innych samobójców do nurkowania w szambie. Na NC notowane są spółki oszustów. Liczy się tylko dobrze zarobić przez kilkakrotną podbitkę. głupia nadzieja ze stop kiedyś będzie spółką marzeń.
    Glut czyli dani, też miałeś marzenia że ALS wywali ale okazało się że życie znowu kopnęło Cię w zad, za jakiś czas dostaniesz sierpowy w ten poniemiecki... gdy stoppoint wybije....
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~stoppoint [165.225.36.*]
    Dnia 2018-11-16 o godz. 13:52 ~Niko_Kipas napisał(a):
    > Glut czyli dani, też miałeś marzenia że ALS wywali ale okazało się że życie znowu kopnęło Cię w zad, za jakiś czas dostaniesz sierpowy w ten poniemiecki... gdy stoppoint wybije....

Nikokipas czyli debil, szambo Ci wybije XDDDDD
    To jest właśnie Wasz poziom i środowisko czyli dzicz. Czego się można spodziewać po ludziach którzy inwestują swoje pieniądze w takie coś?
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Ale jaja. Ale wy macie wyobraźnię. Ty myślisz że glutamina to dani. Winszuje
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.165.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~ktos [45.33.140.*]
    Dnia 2018-11-16 o godz. 13:52 ~Niko_Kipas napisał(a):
    > Glut czyli dani, też miałeś marzenia że ALS wywali ale okazało się że życie znowu kopnęło Cię w zad, za jakiś czas dostaniesz sierpowy w ten poniemiecki... gdy stoppoint wybije....

ale masz fobie na punkcie Daniego i Gordona i wszędzie ich widzisz.Tu ich nie ma ale za to masz go pod nosem na stopie hahaha ale tego nie widzisz
    Wiem o tym dobrze, to mój piesek i na słowo "prawiczek" uruchamia się i robi syf na spółce by można było kupić jeszcze taniej przed wystrzałem w kosmos. Wspomnicie wszystkie moje słowa, zrozumiecie że ja nie pisałem tego w swoim interesie lub by Wam zaszkodzić. Już macie problem z wyjściem z ALS a ja pisałem żeby uciekać to Dani i Gordon pluli na moje wpisy jadem. Kto kumaty ten może sobie teraz zważyć moje wpisy i te od Gordona + Daniego, ich wypowiedzi są równe zeru, ich posty mogą się mnożyć i dodawać lecz ich wartość zawsze będzie równa zeru.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.207.108.*]
  • Re: Zapraszam na perełkę:D Autor: ~stoppoint [176.96.149.*]
    Dnia 2018-11-17 o godz. 04:00 ~Niko_Kipas napisał(a):
    > Glut to Dani, daliście się wkręcić cwaniaczkowi z pedalską bródką. Sprawdzcie jego IP to się dowiecie, wystarczy porównać IP Daniego i Gluta. Pisał z IP firmy w której pracuje razem z prawiczkiem, na dodatek nazwisko Daniego to kropla w kroplę glut :D
    > Co wy mi tu będziecie pi....?
    >

Dlaczego masz kompleks Daniego i Gordona? Bo oni zarabiają kasę i a ty kwiczysz na hakach. Możliwe teź, że cię kumple przecwelili na imprezie na studiach i dlatego się mśisz. Żałosne.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.154.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.207.108.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~rambo [5.184.192.*]
    po co się kopecie z koniem przegonil z 2 spolek i pisal zeby uciekac z wydmuszek i to was boli ze ktos jest lepszy w temacie dani i gordon ile sa warci poczytajcie ich wpisy historyczne to zrozumiecie co to za cwaniaczki piszo tutaj w taki sposob ze malo kto bedzie chial zainwestowac bo poziom wpisow serio odpycha trzeba sie pozbyc tych aferantow i gonic ich z tego forum bo inaczej aleja nigdy nie odbije jezeli pozostalosci po trolach to tylko odór..
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ktoś [37.248.154.*]
    Dnia 2018-11-17 o godz. 14:23 ~rambo napisał(a):
    > po co się kopecie z koniem przegonil z 2 spolek i pisal zeby uciekac z wydmuszek i to was boli ze ktos jest lepszy w temacie dani i gordon ile sa warci poczytajcie ich wpisy historyczne to zrozumiecie co to za cwaniaczki piszo tutaj w taki sposob ze malo kto bedzie chial zainwestowac bo poziom wpisow serio odpycha trzeba sie pozbyc tych aferantow i gonic ich z tego forum bo inaczej aleja nigdy nie odbije jezeli pozostalosci po trolach to tylko odór..

odór to nie tylko gordon i dani, przede wszystkim trzeba ich pogonić i nie tylko z tej spółki- może stracę całą kasę ale tego nie daruję
    odnosze wrazenie ze tu tylko oni wypisuja te smiesznie wpisy na lakiluka pod roznymi nickami i nic z tym nie zrobisz bo tez nalezysz do tej grupy ktora chce dowalic lukowi a nie widzicie tego ze ktos inny wam kase wyciagal z kieszeni przeczytajcie dokladnie wpisy tych dwoch co pracuja razem to zrozumiecie wszystko, maja po 4 ip i pisza swoje dyrdymaly teraz jak juz kurs zawiesili to nie maja odwagi nic napisac ale za to ponizaja na innych forach czy takiego stylu oczekuja inni nie jak sie nie pozbedziecie bydla z forum to nigdy ne odbijecie
    Dnia 2018-11-17 o godz. 14:39 ~rambo napisał(a):
    > odnosze wrazenie ze tu tylko oni wypisuja te smiesznie wpisy na lakiluka pod roznymi nickami i nic z tym nie zrobisz bo tez nalezysz do tej grupy ktora chce dowalic lukowi a nie widzicie tego ze ktos inny wam kase wyciagal z kieszeni przeczytajcie dokladnie wpisy tych dwoch co pracuja razem to zrozumiecie wszystko, maja po 4 ip i pisza swoje dyrdymaly teraz jak juz kurs zawiesili to nie maja odwagi nic napisac ale za to ponizaja na innych forach czy takiego stylu oczekuja inni nie jak sie nie pozbedziecie bydla z forum to nigdy ne odbijecie

daria wracaj na ulicę
    wszedzie widzisz darie i lakiluka bo masz fiola na ich punkcie ktos pisze zle o als to juz poniazajace wpisy i zwalanie winy za sytuacje firmy na kogos kto nas ostrzegal ty za to pisales ze to perla tez cie za to rozlicze i te twoje smieszne uklady z pokitykami cie nawet nie uratuja nie wiecie jak daleko sa posuniete sprawy z tym oszustwem ni wiecie o tym ze w tym oszustwie zamieszana jest ogromna firma w polsce PGG bo z tej firmy przestepcy okradali metoda na gielde setki ludzi ta sprawa nie zamknie sie szybko bo juz sprawdzaja gosci kasy juz nie odzyskamy ale winni juz nikogo nie okradna
    złożę wniosek do znajomych mi posłów o zmianę przepisów,jeśli chodzi o wypowiedzi na forum dotyczących spółek notowanych na giełdzie- chodzi o to aby nikt nie zarejestrowany i nie potwierdzony posiadanym rachunku maklerskiego nie mógł wypisywać głupot na forum i wpływać bezkarnie na notowania spółek
  • do rambo Autor: ~Gordon [178.43.29.*]
    oj ekipa ze stoppointa, choćby się nie chciało zaglądać na fora, to przez takich jak wy trzeba :) naciągnął was lakiluuk vel niko kipas vel konik polny, tak tak on używa różnych nicków i różnych IP z czym tak bardzo walczysz :) Tak on nagonił wielu ludzi na stoppoiunt, który za chwilę zostanie bez niczego, tak on chwalił się wieloma rzeczami, a jak mnie trochę bardziej wkurzysz to ja użyję kwitów, które mam na waszego szefa, na czym wasza ekipa bardzo straci :) bo czy posiadanie w polsce narkotyków jest legalne ? czy hakowanie firm i osób jest legalne ? :) a widzisz mój kolego drogi, mam na to dowody, tak więc nie ośmieszaj się,a straszyć to możesz swoich kumpli umoczonych w stoppoint co was tak bardzo boli :)
  • Re: do rambo Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    nie pisz bzdur bo za te kłamstwa też odpowiesz gordon łgarzu i oszuście

link

link
  • Re: do rambo Autor: ~Gordon [178.43.29.*]
    ciepło ci się robi ? widzisz ja nigdy nie podpisywałem się na forum alei inaczej niż Gordon czy lukas :) ale widzę toniesz i chwytasz się czego możesz :) co zacząłeś będziesz mieć :)
  • Re: do rambo Autor: ~stoppoint [31.0.47.*]
    Nikuś, jak tam, cieplutko? ;)
  • Re: do rambo Autor: ~Daria [5.173.104.*]
    Prawdziwi to idealisci, bo nie dla wlasnej swej korzysci, lecz dla przyszlego szczescia swiata spelniaja szczytna misje kata.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.