Co tu się dzieje, płaciłem za tą spółkę 11 zł (kupiłem 100 akcji). Najgorszy biznes jaki zrobiłem Czy będzie tu upadłość? Są jakieś nowe informacje pod stołem odnośnie mostostalu?
ale odpowiedź ;) nic nie wiemy a to co wiemy nie jest związane z pączkami które produkujemy :) (wszystkich do dymisji i CBA niech wejdzie tu i do mostostalu warszawa)
Wiem ze mam mało ale szkoda mi nawet tego tysiaka co wydałem na firmę która mniejszościowego akcjonariusza traktuje w ten sposób ( nic nie powiemy , bo jesteś śmieciem i nie powinieneś się interesować jak tracimy twoje pieniądze które wydajemy podnosząc swoje pensje a spółka z 20zł zanurkowała na 3,5) Jak mnie takie podejście denerwuje to nie macie pojęcia..dlatego jedynym lekarstwem to CBA ......... (to nie tak , że nie rozumiem , że firma ma trudności ale powinna przedstawić realny plan wyjścia z nich małym akcjonariuszom )
Jest ryzyko.Od kiedy jest nowy audytor spółka miała 30 mln zł strat finansowych. A od tych strat ma zapłacić 10 mln zł podatku dochodowego. Ewidentnie sprawa do wyjaśnienia przez Prokuraturę działania na szkodę spółki.
Autor: ~aa [31.0.71.*] 2019-01-22 14:44 Jest ryzyko.Od kiedy jest nowy audytor spółka miała 30 mln zł strat finansowych. A od tych strat ma zapłacić 10 mln zł podatku dochodowego.