Właśnie próbuję się zalogować i nie mogę. Wywala jakiś błędny certyfikat i nie chce mnie przepuścić dalej. Ma ktoś tam konto? Jak się logujesz? Ktoś wie czy to zostało już zgłoszone? Ktoś się tym zajął?
Dnia 2018-11-14 o godz. 02:20 ~Santander_DB napisał(a): > Właśnie próbuję się zalogować i nie mogę. Wywala jakiś błędny certyfikat i nie chce mnie przepuścić dalej. Ma ktoś tam konto? Jak się logujesz? Ktoś wie czy to zostało już zgłoszone? Ktoś się tym zajął?
zeby wejsc na strone biura maklerskiego wybierz adres:bm.santander.pl ;nastepnie okienko-zaloguj sie;pojawiia sie 3-okienka,wybierz Makler .Powinna sie otworzyc strona logowania-tak jak przedtem w dbmakler logowanie.
Ja mogłam się zalogować, ale odłączyli dawnych klientów DB makler od statici 5Max. Przesiadka na ich TradingView jest bardzo bolesna, to jakaś tragedia. Wylogowuje co 40 minut, nie można przypiąć wykresów - jednym słowem koszmar. Wczesniej można było obserwować notowania na 5 max i logować się dopiero przy transakcji. Teraz wszyscy muszą być zalogowani i klikac co 35 minut, żeby nie wylogowało.