• ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~mike [79.186.255.*]
    W związku z nieuczciwymi i bezpodstawnymi atakami oraz oskarżeniami wysuwanymi przez p. Leszka Czarneckiego " - nie mysle , ze pan Czarnecki jest glupkiem i bez dowodow i to 200%owych stawia zarzuty panu Markowi Chrzanowskiemu . Pan Czarnecki nie jest samobójca.-cytuję za bankierem.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~JKZ_38 [195.35.80.*]
    Żeby szef KNF nie wylądował w areszcie wydobywczym, hehehe. A tak na poważnie - jak szef organu nadzoru może się spotkać w cztery oczy z właścicielem nadzorowanych banków? No nie ogarniam.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~Krystyna [5.173.184.*]
    Pani JF pewnie już prowadzi śledztwo dziennikarskie.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~Lechu [83.17.245.*]
    A gdzie jest Monika. Jestem bardzo nie ciekaw jej zdania...
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~inwestor [81.15.175.*]
    tekturowy kraj! a on pelnil role wg mnie figuranta PIS ajk wielu pasozytow w spoleczkach SP po to one sa im potrzebne !!!!!

Teraz w areszcie wydobywczym Osiecki powinnien mu dac liscia,a pytanie teraz jak ten STWOR KNf bedzie dzialal,sami pisowcy pomagierzy!nikt tam nie ma zadnej wiedzy bieacy ,ktorzy suzkaja forsy albo niedouczeni partyjniacy!takie moje subiektywne zdanie!
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~mike [79.186.255.*]
    Piotr to pomału będzie się pakował,l bo trzeba robić miejsce dla lepszych cwaniaków.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~xyz [46.186.71.*]
    raczej posunie sie na lawce i zrobi miejsce zonie....
    "Jak ustalił portal wPolityce.pl, Centralne Biuro Antykorupcyjne na polecenie Prokuratury Regionalnej w Warszawie, dokonało przeszukań w związku z aferą GetBack. Przed prokuratorem stanęła też żona Piotra O. - twórcy funduszu Altus, która usłyszała zarzut dotyczący wyprowadzenia ze spółki GetBack olbrzymich środków. Z ustaleń śledczych z Prokuratury Regionalnej w Warszawie wynika, że były prezes GetBack podpisał z Anną O. umowę na świadczenie usług doradztwa finansowego. Od stycznia do grudnia 2016 roku, Anna O. miała zarobić 5,2 mln. złotych. Nasze ustalenia potwierdziła już Prokuratura Regionalna w Warszawie."
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: grzegorzkubik [149.156.234.*]
    Jest samobójcą.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~mike [83.8.79.*]
    CBA w KNF-ie.Szefo zdążył się ewakuować bo jakby do niego tak o 6 rano zajechali przy kamerach ,to by dopiero była sensacja.Mówiłem;nosił wilk razy kilka.......,dlatego powiem tu co niektórym-nie życz nikomu co tobie niemiłe.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~mike [83.8.73.*]
    jutro przesluchanie L Czarneckiego
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~Jerry [81.15.255.*]
    Nie bedzie przesłuchania jutro
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~drex [156.17.79.*]
    NF juz jest niewiarygodne i napewno wstrzymaja sie z jakimikolwiek decyzjami albo ponakladaja kary ws getback np na altus,licencji nie zabiora bo oznacza to ich koniec pisowczykow i rynku kapitalowego musieli by trigonowi ,quecusowi i peako oraz pko bp tez!

wszystkie te firmy braly udzial w transkcjach z getback wiec temat zamkniety!

PRZEJECIE TO NAJLEPSZA ALTERNATYWA DL ALTUS TFI!
    nikt tego truchla nie kupi.....
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~FW [89.77.159.*]
    zgadza sie jestes "Pan Nikt" i tego nie kupisz ;)
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~Inwestor [80.217.54.*]
    Bo właśnie o to w tym wszystkim chodzi, cała afera jest pod przejęcie przez władze i tak się cała ta saga skończy.
    altus zablokowal wykupy w swoich fiz'ach - stad relatywnie niewielki spadek aktywow w pazdzierniku. Jak odlokuja wykupy znowu pojawi sie run i aktywa altusa zaczna topniec w oczach. Marka ALTUS jest skonczona. Po co ktos mialby kupowac te firme? Poczytajcie sobie BI - to zobaczycie jak traktuja pieniadze inwestorow.... Wszyscy beda sie trzymac od nich z daleka by unikac jakichkolwiek skojarzen z altusem.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~Krystyna [5.173.152.*]
    Niedługo wszystkie marki będą skończone i przejęte za 1 zł. zgodnie z planem Z .Będą tylko państwowe firmy zarządzane przez takich orłów jak ten co 2 dni temu wyfrunął. I wtedy wszyscy będą zadowoleni.
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~inwestor [81.15.175.*]
    juz anwet tworza przpisy i przyjmuja patrz dzialnia BUDYNIA!!!!!

PRZYKRE TO BO ZNISZCZA KRAJ I SAMI SIEBIE!
  • Re: ROBI SIĘ CIEKAWIE Autor: ~mike [83.4.11.*]
    bi to lektura opłacana przez axel springer dla takich jak ty,monika,zenek,maniek którzy wiedzą że Altus jest skończony ale siedza tu i ujadają jak tylko coś wam jagoda podeśle.Fryce robią wam wode z mózgu,ale przyjdzie i na nich czas.Wcześniej jak wypływalo z Polski 300 mld vat-u,jak 140 mld z ofe to jakoś to nikomu nie przeszkadzalo bo to bylo im na rękę.Jestescie siebie warci wy i to bi.Gdyby w niemczech polska gazeta coś takiego robiła to fryce szybko by zrobily porządek.W Polsce faszyzmu szukają ale u siebie neonazistom pozwalają maszerować,świętować urodziny hitlera gebelsa i.in.Jesteście tyle warci co ta totalna opozycja- nic konstruktywnego aby tylko szkodzić.
    Chyba mnie nie zrozumiałeś. Pani F oraz BI nie są moimi idolami. Napisałam o tym co zamierza zrobic rząd ale jeszcze nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę.
    do mnie piszesz ? bo ja do Ciebie nic nie mam.
    Zobacz jak mi odpowiedziałeś o 12.44.
    to było do xyz
    nie masz ani jednego merytorycznego argumentu. Tasmy z Ryba opublikowane przez BI byly falszywe? Nikt juz tym dziadom nie powierzy swoich pieniedzy. Sa skonczeni! Poczekaj az odblokuja wykupy to zobaczysz.....
    No wiesz, wszyscy nagrani mówią że taśmy są zmanipulowane. Kto wie? Ekscytacja z jaką p. F publikowała artykuły rodzi jednak wątpliwości co społecznego celu tych działań.
[x]
ALTUS -1,94% 3,04 2025-12-23 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.