Nie było mnie kilka dni na forum. Widzę, że nic nie straciłem. Żadnych nowych postów, żadnych nowych komentarzy, zbijacz jak zbijał tak dalej usiłuje zbijać
no cóż, jednynym powodem, dla którego spadło wtedy tak nisko było sypanie funduszy, fundusze sie wysypały to raczej trudno było oczekiwać (choć nigdy niczego nie można wykluczyć) , że takie poziomy są jeszcze w ogóle możliwe ps. a jak tam na Govenie? odpisali CI na tego maila?
Nie. Ale spolka napisala w raporcie ze, zaplacila za pierwsza dostawe samochodow, oraz caly kwartał prowadzila przygotowania do dystrybucji. Napisali ze zredukowali zatrudnienie w wyniku modernizacji linii produkcyjnych i potwierdzili finansowanie R&D dla nowych zasilaczy led.
Ogolnie same superlatywy, ale juz polowa kasy z emisji poszla na zakup akcji powiązanej spółki. No i strata 0,5 mln w tym kwartale. I kolejny dodruk w nowym roku.
Szczerze mówiać tak myslalem że nie odpiszą bo i mail i strona tej firmy są dla mnie mało wiarygodne. Wyniki widziałem, choć specjalnie nie wgłębiałem się. O ile stratę można tłumaczyć tym, że coś tam już komuś popłacili, o tyle spadek przychodów o 50% już tak łatwo się nie wytłumaczy reorganizacją.