• Cisza Autor: ~Gallileo [78.11.36.*]
    Nie było mnie kilka dni na forum. Widzę, że nic nie straciłem. Żadnych nowych postów, żadnych nowych komentarzy, zbijacz jak zbijał tak dalej usiłuje zbijać
  • Re: Cisza Autor: ~Gallileo [78.11.36.*]
    a spadać jak nie chciało, tak nadal nie chce
  • Re: Cisza Autor: ~Laszka [81.219.238.*]
    wróciło do tego powolnego wzrostowego trendu :)

Cóż. Najwyżej nie kupie za 6x groszy :(
  • Re: Cisza Autor: ~Gallileo [188.146.99.*]
    no cóż, jednynym powodem, dla którego spadło wtedy tak nisko było sypanie funduszy, fundusze sie wysypały to raczej trudno było oczekiwać (choć nigdy niczego nie można wykluczyć) , że takie poziomy są jeszcze w ogóle możliwe
    ps. a jak tam na Govenie? odpisali CI na tego maila?
  • Re: Cisza Autor: ~Laszka [94.254.240.*]
    Nie. Ale spolka napisala w raporcie ze, zaplacila za pierwsza dostawe samochodow, oraz caly kwartał prowadzila przygotowania do dystrybucji. Napisali ze zredukowali zatrudnienie w wyniku modernizacji linii produkcyjnych i potwierdzili finansowanie R&D dla nowych zasilaczy led.

Ogolnie same superlatywy, ale juz polowa kasy z emisji poszla na zakup akcji powiązanej spółki. No i strata 0,5 mln w tym kwartale. I kolejny dodruk w nowym roku.
  • Re: Cisza Autor: ~Gallileo [188.146.192.*]
    Szczerze mówiać tak myslalem że nie odpiszą bo i mail i strona tej firmy są dla mnie mało wiarygodne. Wyniki widziałem, choć specjalnie nie wgłębiałem się. O ile stratę można tłumaczyć tym, że coś tam już komuś popłacili, o tyle spadek przychodów o 50% już tak łatwo się nie wytłumaczy reorganizacją.
[x]
WIKANA 1,26% 8,05 2025-10-16 16:11:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.