Śmieszą mnie desperackie próby zbijania do jednego grosza :-) Nie kupicie już żadnego sensownego pakietu w tej cenie, co najwyżej jakieś ochłapy. Straszna dziecinada, hehe. Teraz będą 2-3 grosze grane w najbliższym czasie a później w górę.
W 2022 rynek odziezowy w Polsce będzie wart 43 mld głównie przez sklepy internetowe. Salony się zamyka.To daje do myślenia. Czytaj na stronie bankiera.
Knf, totalnie nie trafiony komentarz :-) Nie wchodziłem po 2 grosze i żaden pampers nie puszcza, hehe :-) Wręcz przeciwnie, jestem kompletnie spokojny :-) Widzę, że u Ciebie pełna amatorka :-) Najbardziej nietrafiony wpis roku, hehe :-) Ale dzięki, rozbawiłeś mnie!
Lepiej wejść po 2 grosze i mieć szanse na wysoki zwrot niż wchodzić po wyższej cenie i cały czas się modlić żeby stracić jak najmniej. Właśnie to różni profesjonalistów od januszy giełdy.
nietrafione to jest pisanie bzdur na forum. janusze giełdy, andrzeje, sebastiany,itd. Wiadomo każdy polski miszcz forexu wyrwał milion papieru po 1 grosz. Czas odstawić opiaty.
Nie, no przecież wiadomo, że prawdziwi polscy "miszczowie" kupują po złotówce, w trendzie spadkowym, a sprzedają po groszu, kiedy jest możliwość, że pójdzie w górę. Może wypada zmienić strategię, a nie ciągle tracić i potem marudzić.
Proszę odstawić jak najszybciej. Nie rozumiem tylko, dlaczego chciałeś koniecznie podzielić się tą wiadomością na forum? W każdym razie wspieramy, powodzenia!