ale w czym dobry? przecież de facto nic się nie zmienia. Fundy się potasowały i tyle. Ciekawe jestem szczegółów transakcji i czy to nie była np pożyczka akcji, bo wtedy...
To nie sypie fund
Tylko leszcze które jeszcze mają akcje albo spółdzielnia która mieli by zebrać max.
Wiadomo że pod nową grę będzie dzida więc akumuluja
Znakomite info - Trigona trzeba było pożegnać, takim fundom których prezesi siedzą w areszcie za Getback to my dziekujemy. Prędzej czy pózniej i tak znikną z rynku (uczestnicy wycofują kasę tam zainwestowana a ich kapitały topnieją z dnia na dzień).
z Rockbr to zdrowy fund który dodatkowo zyskał na kłopotach Altusa przejmując jego aktywa - mi dziś więcej dobrych informacji nie trzeba wreszcie Brakpopytu sie do czego przydales :).
A ty oldboy jak choragiewka niestabilna - mógłbyś nas opuścić tak jak Trigon :)
Dobre info ale...ja też jednak uważam ze w piątek poszlo info przed otwarciem żeby drobnica i hakowi zwątpili w sens i sie wysypali. Fund sobie wtedy tanio dobrał bo jest na kierunku dobierania akcji. Niestety takie praktyki się zdarzają. Mam nadzieję ze zaden z Was w piątek nie oddawal akcji. Inna sprawa chłopcy żę oddałem akcje na podbitce do 16 a zebralem w piąteczek. Ale taka już giełda....ja teraz pozbieram i oddam Wam na kolejnej podbitce....Tak to jest jak wyssie się podejście do biznesu z mlekiem matki jak to się mówi mam to we krwi...
Spółka dobra ...tylko cwana...na Was im nie zalezy...najwyzej na panach w garniakach od PLW....
SPROSTOWANIE - to nie prezes trigona siedzi w ciumrze tylko Altusa jednak Trigon tez ma kłopoty przez GetBack i patrząc po zagraniach na innych spolkach wyprzedają aktywa - sorry jesli kogoś wprowadziłem w błąd