• LOL Autor: warto [83.21.205.*]
    Największe targi piwne w kraju.... browar czarnków pojawia sie na stoisku SKLEPU Z PIWEM w Poznaniu! :D Szczescie w nieszczesciu ze ma lezakowane w beczkach portert konstancina. Ale troche incognito.

Najwieszy konkurs piw rzemieslniczych tuz obok. Rok temu medal za porter. W tym roku.... czarnkow nie bierze udziału. Mimo ze ma ten lezakowany w beczce porter o ktorym wiekszosc ludzi na zswiecie nei wie... i sie kurde nie dowiedza.

I wy mi mowicie ze zmiana prezesa nie ma znaczenia.

Do zobaczenia po scaleniu :D
  • Re: LOL Autor: ~warto [83.11.47.*]
    Nie tylko ja uwazam ze browar mial szanse przez 3 kwartaly i sam z niej zrozygnowal.... kolemtarz polecam https://www.facebook.com/piotr.checielewski/posts/2258421574192746
  • Re: LOL Autor: ~sąsiad [83.4.146.*]
    Ty ,ty nie jesteś przypadkiem ten manager korporacyjny który zarządzał Browarem ,kolegą Siwka? Coś czuję ,że tak.
  • Re: LOL Autor: ~warto [83.21.205.*]
    Dnia 2018-11-26 o godz. 18:08 ~sąsiad napisał(a):
    > Ty ,ty nie jesteś przypadkiem ten manager korporacyjny który zarządzał Browarem ,kolegą Siwka? Coś czuję ,że tak.
    Wg jasia to ja jestem cały zarząd obecny, poprzedni i nawet przyszły.... wiec wiesz .... jak co to wiem co bedzie. Chcesz posłuchać? LOL
  • Re: LOL Autor: ~sąsiad [83.4.199.*]
    Nie nie chcę,wiem co będzie
  • Re: LOL Autor: ~warto [83.21.216.*]
    Dnia 2018-11-28 o godz. 05:58 ~sąsiad napisał(a):
    > Nie nie chcę,wiem co będzie
    No ale jak wiesz więcej niz zarzad poprzedni i obecny oraz korporacyjny kolega kasztanka..... TFU Siwka? No weź :D

i tak ci powiem, bedzie scalenie i mega w.* :D
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2025-11-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.