• PROŚBA O PODPOWIEDŹ Autor: ~-REJ- [178.42.101.*]
    Jak sądzicie , jakie jest Wasze zdanie na temat przyszłości tej spółki ?
  • Re: PROŚBA O PODPOWIEDŹ Autor: ~Rost [31.183.150.*]
    Hm........ Interesujące pytanie ....
    Ja akurat nie mam zdania . Mam wiedzę , ale tu prawie nikt nie traktuje jej poważnie ,gdy się nią dzielę .........
  • Re: PROŚBA O PODPOWIEDŹ Autor: ~1982 [37.47.26.*]
    Widzisz tu nie chodzi o wiedzę spółka ma jakieś perspektywy bo ktoś objął emisje po 2 zł na kurs jest stosunkowo śmieszny do tego co ma ogólnie w asortymencie i we wszystkim. Moim zdaniem to jest już dno 40 gr niżej nie powinno spaść obstawiałbym 2,80 za jakiś czas ktoś trzyma za Ray kurs i tyle Chcę odebrać akcje i dlatego tak jest
    Znaczy jest już poniżej dna (0,37 zł) .
  • Re: PROŚBA O PODPOWIEDŹ Autor: ~leon [178.235.47.*]
    Możliwe że jakieś instytucje zapakowały do portfela TXM na debiucie i teraz uśredniają ,po lewej praktycznie nic nie ma a kupować nikt nie kupuje to dołują kurs aby skupić.
    Do połowy przyszłego roku 2019 będziemy wiedzieć czy spółka przeżyje ,albo narobią długów i strat że upadną jak w przeszłości Redan.
    Możliwe że w końcu KNF weźmie się do działania i zdadzą sobie sprawę co się dzieje na rynku ,
    w obecnej sytuacji żadne PPK nie mają sensu istanienia ani powodzenia.
    Można mieć życzenia i wiarę że sytuacja na polskiej GPW w końcu się poprawi albo jeszcze bardziej pogorszy .
    Jeśli w usa zacznie się bessa to u nas dopiero będzie strzyżenie ,chociaż patrząc na rynek u nas na misiach bessa trwa w najlepsze.
    Prezesi w większości gniotów jak ten muszą sobie wbić do tych pustych łebów że aby wartość akcji rosła muszą pokazywać w raportach realne zyski i dzielić się dywidendą z akcjonariuszami.
    Kolejne emisje i walenie akcji w rynek to już było przerabiane na gpw :
    petrolinwest ,idm ,bioton itp itd - lista takich perełek jest długa i szeroka jak Wisła.

• Re: PROŚBA O PODPOWIEDŹ Autor: ~TXM [46.254.73.*]
    jakie walenie akcji w rynek? tutaj prawie wszystko objeli dominujacy akcjonariusze i to po 2 zł za akcje. myslisz ze wpakowali w to tyle kasy zeby stracic? oni najlepiej wiedza co w spolce sie dzieje. pewnie troche wiecej niz wy tu zebrani
  • Re: PROŚBA O PODPOWIEDŹ Autor: ~Radek [176.111.124.*]
    Jeszcze pewnie kilka miesięcy i koniec , sprzedaż siada , koszty pracownicze rosną , brak pomysłu na biznes .
[x]
TXM -14,10% 0,10 2020-03-19 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.