• Plan działania Autor: ~Kajtek [5.173.120.*]
    > czekamy na opcje mocowania / dlc
    > w międzyczasie nowe promo black friday i Cyber sale, rajd św Mikołaja - pomiędzy wyprzedażami PD znika z radarów - to powinno być dla wszystkich jasne jak słońce,
    >komunikacja z rynkiem - będzie poprawa albo nie będzie - ale gorzej być nie może także cokolwiek sie zmieni będzie na plus :),
    > jesli ktoś ma nerwy i cohones - warto przestać obserwować kurs - kupując akcje zapłaciliśmy za ich wartość a obecna cena - w to bedą wierzyli wisielca - to zupełnie inna kwestia
  • Re: Plan działania Autor: ~Kajtek [5.173.120.*]
    No i oczywiście najważniejsze > czekamy na info o nowym tytule z segmentu AAA. Nie ma drugiej spółki w gamedev która ma kapitalizację poniżej 40 mln zł oraz środki i kompetencje (zespol) do produkcji takiego tytułu
  • Re: Plan działania Autor: ~Arthurius [195.182.49.*]
    Mój plan działania:
    - zbierać koło 12
    - jak spadnie do 10, to zbierać w okolicy 10 (małe szanse, ale są)
    - jak spadnie do 8, to zbierać w okolicy 8 (jeszcze mniejsze szanse, ale nigdy nie mów nigdy)
    ..................
    - jak wzrośnie do 50, to sprzedać 1/3 akcji
    - jak wzrośnie do 75, to sprzedać dalsze 1/3 akcji
    - resztę zakopać.
  • Re: Plan działania Autor: ~steamapp [46.134.153.*]
    Ja tam wole 11 90 i 11 91

Myślę sobie jaki jeszcze zły komunikat mogliby nam podać? Moze ze Rosjanie ich pozwali za wykorzystanie nazwy KGB albo ze spółka informuje iż nabyła akcje JUjubee po cenie 11 zł.....:))))

Pozdrawiam
  • Re: Plan działania Autor: yhm [84.10.156.*]
    A wy dalej kółeczko pocieszycieli? Serio?
  • Re: Plan działania Autor: ~Ziom [92.40.249.*]
    Taa a jak się odezwę to jadą po mnie :d
  • Re: Plan działania Autor: ~oldboy [89.70.127.*]
    w swoich planach działania powinniście uwzględnić fakt, że jesteście jedynie marną wyściółką w hipsterskich bucikach...
[x]
CFG -2,59% 1,69 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.