Drodzy Panowie,koledzy ,koleżanki,przeczytałem i wnioski są nieciekawe,nie ma sensu przeprowadzaać tu analizy punkt po punkcie raportu,bo kto przeczyta ze zrozumieniem to sam sobie to przeanalizuje. Moje spostrzeżenia są takie iż -końcowe cyfry zawsze wynikają z procesów,im sprawniejsze procesy tym cyfry są lepsze,to musicie wbić sobie do głowy i o tym pamiętać. Widze w tym raporcie zbyt dużo kreatywności twórców owego stąd powyższa myśl. Zarządzanie nie polega na tworzeniu i dopasowywaniu cyfr,ale na usprawnianiu procesów.a cyfry wynikać winny z tychże Raport jest bardzo kiepski,lekki wzrost przychodów a rentownośc spada na łeb na szyję,narastająco od początku 2018 do końca września wynik netto dużo gorszy,zobowiązania wzrosły o c 3 mln itp. Panowie kicha,liczyłem naprawdę ,żę się ogarniecie po tworczości radosnej korporacyjnego managera
oczekiwania po raporcie są dobre, zaczynamy piąć się up mam nadzieję że przebijemy 10zł piwo dalej się sprzedaje , rozbudować sieci sprzedaży i reklama piwa ma znaczenie, piwo jest smaczne i proces sam jest dobry będzie odskocznia i kurs powoli zaczyna wracać na dobry tor zasięg 10 zł i wcale nie przesadzam.... 10 zł