• Brak sentymentu Autor: ~Zbigniew [188.147.106.*]
    Spółka ma wszystkie argumenty a tu jak nie get back to wojna celna USA CHINY to Jeszcze Włochy ,Brexit żygać się chcę od roku
  • Re: Brak sentymentu Autor: ~Marco [78.10.59.*]
    Wzrosty trwają krótko i nigdy nie wiadomo kiedy nadejdą...A na tym papierku już się wzbiera od jakiegoś czasu...potrzebne są dobre wyniki z Salmexu , kolejne kroki w badaniach...I umowy . Każdy z tych czynników może wystrzelić kursem , ale wtedy lepiej mieć te papiery.
  • Wyniki Autor: ~50152848 [37.47.28.*]
    Już niedługo za 2 dni. Chyba będą dobre. Pozdrawiam
  • Re: Wyniki Autor: ~rozkminiacz [84.10.50.*]
    A ja się niestety obawiam, że w spółce dzieje się coś niedobrego. po takich informacjach z ostatnich kilku miesięcy kurs nie chce iśc w górę? Zaczynam sądzić, że te informacje co najwyżej pozwoliły kursowi nie spaść niżej. Z wypiekami na twarzy czekam na jutrzejszy raport.

• Re: Wyniki Autor: ~buck [94.254.184.*]
    Jakie wyniki obstawiacie?
  • Re: Wyniki Autor: tobik69 [37.128.76.*]
    Jak dla mnie to wynik będzie lepszy bo obejmie Skandynawię ale pamiętajmy, że Niemcy ze sprzedażą wchodziły dopiero we wrześniu, więc tak naprawdę nie ma z czego robić jakichś porażających cyfr. Jeśli ktoś czeka na jakieś niesamowite cyfry to się może rozczarować.
    Tak jak mówił prezes: tutaj będzie efekt (z Salmexem) kuli śniegowej ale kula musi się rozpędzić.

Jak dla mnie druga połowa 2019 z raportem za I półrocze 2019 z zyskiem może prawie o 50-100% wyższym niż w 2018 plus umowa na S-Kataminę - wtedy będzie nowa wycena i wzrosty an kursie, może trochę wcześniej.

Raczej nie spodziewam się ani jakiegoś porażającego raportu ani reakcji rynku.

• Re: Wyniki Autor: ~panda [31.11.214.*]
    tobkiu ale ty wiesz ze jest przesuniecie roczne? I sprzedaż w 2018 nie pokaże w pełni obrazu Skandynawii oraz Niemiec. To dopiero za rok.
  • Re: Wyniki Autor: ~Solejuk [217.70.49.*]
    A sprzedaż w Niemczech to się rozpoczęła ?

Nie było żadnego infa w tym temacie.
    To były tylko takie ogólne prognozy i oceny prezesa że w IV kw i tyle.
  • Re: Wyniki Autor: ~panda [87.205.246.*]
    z tego co pamietam to glennmark pisał, że się rozpoczęła. Niestety nie wiem czemu, ale w tym roku Celon o niczym się nie chwali.
  • Re: Wyniki Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Panda!
    A czemu wyniki sprzedaży będą z opóźnieniem raportowane? Bo tego trochę nie kumam.
  • Re: Wyniki Autor: pandorinium [87.205.246.*]
    boże tobik, przecież Ci prezes napisał jak jest rozliczana sprzedaż z glennmarkiem i jest roczne przesuniecie. Nie całosci, ale jednak nie wszystko trafia od razu u nas w wynik finansowy.
  • Re: Wyniki Autor: ~obieżyświat [5.173.0.*]
    Zgodnie z zasadą: wolniej jedziesz, dalej dojedziesz .Fortuna najbogatszych rośnie mimo kryzysu, oczywiście nie wszystkich.
[x]
CLNPHARMA 0,47% 21,40 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.