• Zakupy Autor: ~Brakpopytu [31.0.127.*]
    Dziś skończyłem zakupy akcji.
    Kupiłem ostatni pakiet dziś.
    Więcej nie dokupuje do 10 grudnia.
    Także czekam zapakowany na jazde w górę. Akcje poniżej 12 nie spadną bo za tyle obejmował play way i nie będzie sobie robił strat :). Ewentualnie spekulacjnie ktoś może zbić. Patrząc na obroty od kilku sesji po 200-300 tys zbierane a spadki na obrotach 40 tys.
    Widać że ktoś to robi inteligentnie i akumuluje
    cierpliwy zarobi na tej spolce nie małe pieniądze.
    Jak to rzekł olo "kupuj gdy czerwień mocna, sprzedawaj gdy euforia"
  • Re: Zakupy Autor: ~Mk [31.0.125.*]
    Zgadzam się w 100 procentach. Tez dzis dokupilem. Może bral bym więcej ale za szybko się wszyscy rzucili jak doleciał do 12zl. Trudno. Tez czekam.
  • Re: Zakupy Autor: ~Brakpopytu [31.0.127.*]
    Jedno dobre info pod grę, cokolwiek
    To zapłon do wzrostów
  • Re: Zakupy Autor: ~Arthurius [89.64.8.*]
    Ja tez kupiłem dzisiaj ładne kilkaset sztuk, chociaż przyznaje, ze nie po 12,00 ale między 2,03 a 2,35
  • Re: Zakupy Autor: ~Que [89.64.52.*]
    Lubie Twoje wpisy brakpopytu. Co prawda czesto odlatujesz np. z estymacja sprzedazy itp. ale przyjemnie sie to czyta no i jakos tak pozytywnie, a nie jeczenie i jeczenie hakowych wysokich i srednich.
  • Re: Zakupy Autor: ~Brakpopytu [31.0.127.*]
    A dziękuję.
    Co prawda zacząłem zakupy miesiąc temu i na dzień dzisiejszy mi wystarczy. Ale w grudniu przed świętami odbiorę jeszcze parę tysięcy akcji.
    Ogólnie kapitalizacja cfg jest atrakcyjna.
    Każdy doskonale wie ( no może nie każdy) że będą kupować fundy pod premierę nowego projektu.
    Trzeba patrzeć na obroty. I to jest wyznacznik urochamiania się popytu.
    Trigon już wytrzepany na 100%. Tutaj gra algorytm, który sprawdzałem gdy kupujesz zaraz cię wyprzedza w zleceniach. Więc jak będzie zarlo to i algorytm się przedstawi. Tak jak w filmie "zakładników z Wall st" tam Clooney idealnie opisuje ten przypadek
  • Re: Zakupy Autor: ~Mk [31.0.125.*]
    Trzeba spojrzeć na to wszystko z optymizmem. Mamy możliwość kupić akcje praktycznie po cenie emisji więc fundusze i właściciele nie mają już nad nami takiej przewagi☺. I właśnie dlatego kupowałem z perspektywą na długi termin. Dodatkowa zaletą jest to że nawet krach już mam nie grozi.
  • Re: Zakupy Autor: ~Spekulant [31.0.80.*]
    USA leci więc tutaj test 10zł będzie kto patrzy po ile brali trzeba ratować własny kapitał
  • Re: Zakupy Autor: ~Brakpopytu [31.0.123.*]
    Spekulant w grudniu będziesz kupować po 20
[x]
CFG 0,00% 1,70 2026-05-08 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.