• X.xx zł Autor: ~Ziom [92.40.249.*]
    Tylko bez psioczenia na mnie jaki to maruda jestem. Powiedzcie mi co teraz może zatrzymać ten kurs przed jazdą na poziomy poniżej 10 zł. Komunikacja z rynkiem widać jaka jest. Ten raport to na odczepnego napisany. Jest bo musiał być (teksty typu a co byś tam chciał darować sobie i zerknąć na inne firmy). O nowej grze coś mają powiedzieć ale jak powiedzą tyle co w raporcie to...
    Kurs ewidentnie nie ma pod co rosnąć a co gorsza nie ma go co zatrzymać teraz nawet.
    Raportów sprzedaży też nie ma co się spodziewać.
    Nie troluje.
  • Re: X.xx zł Autor: ~dracos [83.27.228.*]
    no lipa ziom...juz nie pisz nic więcej
  • Re: X.xx zł Autor: ~Mk [31.0.125.*]
    A ja mysle ze nizej nie bedzie spadal. Dzis jak kupilem po 12 to moment wyskoczyl w gore. Nikt co bral w emisji nie sprzedaje. Kolkowicze zostali na gorze. A my wisielce i tak nie oddamy. Mysle ze teraz juz nie ma podstaw do spadkow i nie ma nikogo kto by mogl bardziej zdolowac kurs. Kapitalizacja juz na dnie, ale mozemy troche pomielic po tym poziomie. Cierpliwosci.
  • Re: X.xx zł Autor: ~Ziom [92.40.249.*]
    Dobra takie myśli to tu mam już od sierpnia że nie będzie spadać bo nie ma z czego
    To siedz cicho i przestan biadolic. Chlopaki nie płaczą. Od tego biadolenia co niektorych na tym forum to juz mi sie.....
    Przy okazji chcialbym pozdrowic steamappa i chlopakow z PLW. Czyli najtrwalszy akcjonariat cfg
  • Re: X.xx zł Autor: ~Pipboy [79.184.36.*]
    Ja myślę, że kurs będzie powolutku odbijał, ale w perspektywie przynajmniej kilku-kilkunastu miesięcy.
    Musi minąć trochę czasu zanim ta lawina ze szytowego 55 zł w okolice 13 zł odejdzie wśród inwestorów w niepamięć.
    Powolny wzrost będzie również zależał od wyników dalszej sprzedaży PD. Jeżeli dobrze rozumiem, to CFG ma zabezpieczone środki na produkcję nowej gry i wszystkie wydatki związane z bierzącym funkcjonowaniem firmy do momentu premiery nowego produktu.
    Jeżeli dalsze wsparcie dla PD w postaci kolejnych patchy, trybu umożliwiającego graczom modowanie, będzie tak jak do tej pory skutecznie prowadzone i odzwierciedli się w sprzedaży to jest szansa, że PD zacznie na siebie zarabiać jeszcze przed premierą nowej gry CFG.
  • Re: X.xx zł Autor: ~Arthurius [89.64.8.*]
    A ja stawiam, ze kupiłem wczoraj akcje od Zioma, bo skoro można było kupić, to ktoś musiał sprzedać.
[x]
CFG -2,59% 1,69 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.