gerwazy - ciekawe, strzelali do nas wcześniej, bo przecież SNIPER miał po komunikacie z 11/09 - 1.611.097, a 30/11 przed ostatnią sprzedażą mieli już tylko 1.094.277, zeszli poniżej 5% i pozbyli się dodatkowo 176.756, więc w okresie ok. 1,5 m-ca sprzedali 693.576 akcji ! Aż nie chce się wierzyć, że najpierw świadomie kupowali po 0,90 żeby zaraz sprzedawać po ...0,60 i ...0,30? PO CO?
Tak fundusze robią. To nie ich kasa A jeśli wystąpi jakiekolwiek ryzyko (A tu ryzyko wystąpiło plynnosciowe) to mają obowiązek sprzedawać! Nic nadzwyczajnego, jeśli sytuacja się uspokoi to wypijemy dużo wyżej bo ff wzrósł i będzie czym handlować. Miejmy nadzieję że wyjdą z tych problemów A nagroda będzie wielka.
Pewnie nie bo każdy widzi ile było na koniec 3 kwartału. Szkoda, że nie ma informacji ile zalega Intercor bo to mogło by pomóc każdemu by odpowiedział sobie co dalej z tym biznesem.
Mam kilka zarzutów w stronę prezesa i dlatego chcę zebrać głosy i iść na konfrontację face2face, bo inaczej chyba się nie da.
Gerwazy-Na mnie możesz liczyć.Zastanawiam się tylko co tacy zk i inne ...............- żenada tu robią , skoro z takimi wieściami mają tyle możliwości ynvestovania-zarabiania, a jednak upierdliwie tu próbują się dowartościować???
Zk-to nie żebym był złośliwy , ale czy takie stękanie i czarnowidztwa pomagaja Ci ? Kurs mówi sam za siebie.Ja też jestem .....baaaardzo niezadowolony z obecnej sytuacji . Aktualnie to tu chyba nie ma takiego kto byłby na plusie . Skontaktuj się z Gerwazym i wspólnie z innymi pomyślmy jak wpłynąć na Zarząd , jego decyzje, aby uratować spółkę , jak wspólnie bronic interesów akcjonariuszy itp Pzdr........
Każdemu może podwinæć się noga ale nie można tolerować iniorancji i niekompetencji a takie odniosłem wrażenie rozmawiać tel z nimi by zasiēgńąć informacji ktœre powinny byç ogœlno dostępne a kombinację źle a nawet bardzo źle wpływajá na wizerunek firmy