Hm i nićcz tego nie wynika...Bo TXM topi cały zysk cześci modowaj...Wcześniej było odwrotkie...Zabawa w kotka i myszke trwa...Niech pozbedą sie bankruta TXM...Na debiucie zarobili na nim i wykiwali małych..
Póki co, mamy informacje o przychodach, a nie o zysku. Dziwne, że wczoraj podali taki sobie komunikat, a dziś ktoś kupuje 3400 sztuk. Jakiś niedoinformowany, czy może wręcz przeciwnie?
zakup akcji za niecałe 3000zł to nie jest zwiastun zmiany trendu... Ktoś się pomylił - chyba że tutaj są juz tylko tacy inwesotrzy dla których 3000zł to mega gruba kasa
Osobiście uważam, że Top Secret poprawił kolekcję. Rok, czy dwa lata temu mieli jakieś takie nijakie te ubrania, a w tym roku kupiłem u nich trzy pary spodni i koszulę. Dziś byłem w sklepie i mają kilka fajnych kurtek. Niektóre trochę w stylu Diverse. Według mnie Diverse ma świetną kolekcję i bardzo fajne kurtki, sam mam dwie od nich i chyba kupię trzecią, więc jeśli TS idzie w tą stronę, to chyba dobrze. Chociaż długa droga przed nimi, bo jednak DVRS ma co roku świetną kolekcję, ciekawą i nawet jakościowo dobrą.