1 zł nie! Ale 60-80 pewnik gdy będzie dobry raport i dobra wola zarządu. Na więcej muszą nieźle zasłużyć i dac dobry impuls do pewnych i długich wzrostów
Będziecie czekać jak ja na GJA. W końcu wywalą spółkę z giełdy a prezesi przejdą do innych balonów, jednym słowem macie fryty. Jest dużo dowodów na to co oni robili ale nie wszystko jest tutaj poruszane. Przypuszczam że Wasze nadgorliwe skargi do KNFu o nagonkach na spadki podsyciły tylko kontrolę spółki czego sutkiem jest hak. Po takim wale już nikt nie zaufa tej spółce więc z każdym argumentem sytuacja ubranych leszczy się pogarsza. Teraz dopiero docenicie spółki które ja polecałem a które już dawno mają za sobą takie szczegóły jak doradca czy inne straszaki. Wy się tutaj będziecie kisić aż zgnijecie.
przecież którys napisał że robia siare tu żeby kupic taniej , odwiesza kurs to wysypia z zyskiem , a druga sprawa to chca żeby isc na stopoa i zebysmy my tam gnój robili żeby taniej kupili, no o to chodzi , nikt za damski ,,,,, nie siedzi tu i nie nawija
Zysk taki jak w analogicznym okresie roku poprzedniego to mi wystarczy jako wskaźnik zyskowności czyli to czego oczekuje się od rentownych firm na giełdzie
No wiesz , takim expertem jesteś że już dzisiaj przewidujesz jaki kurs będzie! Gratuluje ! Chodź mam wrażenie że bez zrozumienia czytałeś ten raport . Spróbuje wyjaśnić : firma została zawieszona z powodu braku terminowośći raportów oraz braku współpracy z profesjonalnym doradcą , ta informacja zdezorientowała wielu inwestorów plus wyjście jawnego poniżej progu spowodowało wodospad kursu do minimów . Teraz jednak okazuje się że firma ma się dobrze i radzi sobie świetnie na polskim oraz europejskim rynku , świadczy o tym fakt że każdego miesiąca przybywa klientów detalicznych oraz hurtowych w postaci warsztatów mechanicznych jest ich ponad 2 tyś miesięcznie więcej , dzięki temu znacznie zwiększyli marże co powinno cieszyć . Wiec może poczekajmy spokojnie na odwieszenie i nie dajmy się zastraszyć , pozdrawiam wytrwałych .
Jak byś skończył chociaż podstawówke to ptrafiłbys zsumowac tych podawanych nowych klientów "hurtowo-warsztatowych " już chyba tyle firm w Polsce niema.
Kolego inter cars miał 25% większe obroty polska naprawia całej Europie auta alejka tez będzie więcej sprzedawać bo wszystkie złomy jadą do nas i potrzebują części