• OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~DDD [207.189.30.*]
    ja wykorzystałem, a Wy?
    ZOBACZCIE NA WSKAŹNIKI I PO JAKICH CHINOLE KUPILI GORENJE I CANDY!!! Amica powinna chodzić po 300 złotych
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~Xxx [188.147.106.*]
    Co to za okazja jak od dwoch lat spada i konca nie widac, za miesiac bedzie jeszcze taniej
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: sauron999 [37.248.157.*]
    Zobaczcie co jest np na Forte, albo Sanoku - cały wig40 i wig80 to miazga - ale jak znam życie to kiedyś się odwróci....:D:D
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: wilk_z_ksiazecej_street [91.214.36.*]
    Historycznie Amica jest bardzo tania zobacz sobie na stooq amica c/z tylko kilka razy była jeszcze niżej niż teraz. Ja mam ustawiony zakup kilku akcji po 100zł, a jak spadnie niżej to dokupię. W końcu maja plan na wzrost przychodów HIT2023 więc będzie tylko lepiej.
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~Siostra [89.69.171.*]
    Baju baju
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~Oszust [5.173.168.*]
    No chyba prokurator generalny będzie miał wiedzę jak Jacek R wyprowadził majątek amici do magotry
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~Piotr [205.201.55.*]
    Ja też widziałem okazję jak brałem po 150 PLN. Także ten..
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~Przemysław [94.215.84.*]
    To ta sama firma z tymi samymi wynikami 100 zl napewno jest bardzo atrakcyjne amica to świetna firma a niech marże wrócą to amica może kręcić 150 mln zł już teraz a jak wzrosną przychody jeszcze to i może podejść do 2021 roku 200 mln zł więc dobra koniunktura i Amica warta ponad 3 mld zł tyle w temacie i 100 mln zł dywidendy wtedy.
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Nie ma się co spieszyć z zakupami.

Kupno akcji Amici teraz nie ma ŻADNEGO sensu.

Breksit, kryzys włoski i pewnie hiszpański, korekta w USA, totalny brak zaufania do rynku kapitałowego,

25% kasy z OFE idzie do FRD więc to są akcje na sprzedaż i łatanie dziury w ZUSIE.

wpłaty do PPK nie zrekompensują podaży z FRD, ale nikt o tym nie mówi.

Moja teza jest taka, że giełda w Polsce przez następne 5 lat nie ma szansy na solidną hossę.
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~Bogumił [89.69.171.*]
    Daj spokój z tymi 300 zł. Tu może być 30 zł za rok.
  • Re: OKAZJA DO ZAKUPU Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Sama oferta zakupu akcji po 120 zł pokazuje w jakim stanie jest rynek.

1.3 mln sztuk podaży było po tej cenie.

To są zatrważające dane.
[x]
AMICA -0,39% 51,60 2026-04-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.