• zegar cyka Autor: ~paragon [89.72.56.*]
    czy listopad będzie ty miesiącem, w którym będziemy mieli eksplozje, czy po raporcie znowu rozczarowanie i czekanie do lutego 2019? Jak myślicie ?
  • Re: zegar cyka Autor: ~Zdzich [195.158.247.*]
    Nie mam pojęcia, ale coś mi mówi, że poczekamy do lutego.
  • Re: zegar cyka Autor: ~Ania [31.2.112.*]
    nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tylkoooooooooooooooooooooo, nie czekanieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
    Jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bo chcęeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    sprzedaćććććććććććććććććććććććććććććććccc
    szybkooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: zegar cyka Autor: ~Piter1982 [46.134.64.*]
    Najpierw ktoś musi chcieć kupić. Tak jakby kilka osób conajmniej w sumie zakupiło tak za ok. 10 000 zł to, to by lekko ruszyło. Ale tak jak jedna osoba po ok. 1000 zł dziennie to ciężko raczej. A pytanie, po jakiej cenie chcesz sprzedać i jaka ilość?
    Narazie, to wszystko idzie jak krew z nosa, chyba dobre porównanie?!
    Większość wskaźników na stronie biznesradar pokazuje mocne kupuj. Ale chyba nikt nie czyta tej strony?!
  • Re: zegar cyka Autor: ~luk [185.201.68.*]
    jest opiekun kursu, zle nie bedzie :)
  • Re: zegar cyka Autor: ~piter1982 [77.111.247.*]
    Trzymają nas w szachu, ani w tę , ani w tę stronę. Sztucznie utrzymują to chyba wszystko. W każdym razie bez większego zainteresowania, nie da rady. A ja już na ten miesiąc limit wykorzystałem :(.
    nikt nikgo nie trzyma
    ale pojawil sie polawiacz perel
    pewnie wyzbiera te 100 k spokojnie , dolozy drugie 100 k na zakup z prawej i jedziemy
  • Re: zegar cyka Autor: ~piter1982 [77.111.247.*]
    Oby tak było, starczyłoby przynajmniej 50 K jakby wyzbierał ;)
    W takim tempie to do końca roku nie rozbiora tego 98 groszy
  • Re: zegar cyka Autor: ~Zdzich [195.158.247.*]
    No jak nie ruszy z kopyta po 14 listopada, to czuję, że się jeszcze cofniemy i cholera wie kiedy nastąpi przełom.
  • Re: zegar cyka Autor: ~Piter1982 [94.232.35.*]
    Tak to niestety wygląda, od wyników do wyników kwartalnych i nic, niby powoli startuje, ale jak krew z nosa to idzie, nawet info o dobrych umowach niewiele wnosi. Widocznie za małe kwoty tych umów. Tak czy owak wyniki co kwartał się poprawiają powoli. A ostania umowa z PGNiG ma wg nich mieć duży wpływ na ten i prawdopodobnie następny wynik kwartalny. Ale co to wniesie, jak wyniki sobie, a kurs sobie. Chyba musieliby puścić hurra optymistyczne hasło, a nawet dwa jak to było jak się nie mylę w lutym 2017. Nie wiem już. Chyba, że trzymają jakąś mega bombę albo bombki w zanadrzu. A teraz trwa niekończąca się konsolidacyja i okazja do kupna. Chyba, że się tylko już łudze nie wiem nad czym?! Takie moje przemyślenia, nadzieje i złudzenia.
    uspokojcie sie
    uwzam ze atak na 1,4 nastapi
    co pozniej to juz wszysko zalezy od samej spolki
  • Re: zegar cyka Autor: ~Piter1982 [94.232.35.*]
    Dobrze, uspokoiłeś mnie. Czekam spokojnie, jeszcze niecały tydzień. Pewnie będą optymistyczne wieści od spółki, oprócz dobrego wyniku kwartalnego. Może jakieś plany?!
  • Re: zegar cyka Autor: ~luk [5.173.64.*]
    nie mam zamiaru nikogo uspokajac...spolka moze jutro byc po 70 gr ale i po 1,7
    taki jej urok...ale widac ze srajmajtki sie wysypaly...wiekszosc chce wzrostow, a spadki ukatywnia popyt wiec ciezko bedzie zbic znow na trwale zejsc w okolice 80 gr

[x]
LUKARDI 0,00% 0,51 2025-05-30 13:25:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.