nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tylkoooooooooooooooooooooo, nie czekanieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bo chcęeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sprzedaćććććććććććććććććććććććććććććććccc szybkooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najpierw ktoś musi chcieć kupić. Tak jakby kilka osób conajmniej w sumie zakupiło tak za ok. 10 000 zł to, to by lekko ruszyło. Ale tak jak jedna osoba po ok. 1000 zł dziennie to ciężko raczej. A pytanie, po jakiej cenie chcesz sprzedać i jaka ilość?
Trzymają nas w szachu, ani w tę , ani w tę stronę. Sztucznie utrzymują to chyba wszystko. W każdym razie bez większego zainteresowania, nie da rady. A ja już na ten miesiąc limit wykorzystałem :(.
Tak to niestety wygląda, od wyników do wyników kwartalnych i nic, niby powoli startuje, ale jak krew z nosa to idzie, nawet info o dobrych umowach niewiele wnosi. Widocznie za małe kwoty tych umów. Tak czy owak wyniki co kwartał się poprawiają powoli. A ostania umowa z PGNiG ma wg nich mieć duży wpływ na ten i prawdopodobnie następny wynik kwartalny. Ale co to wniesie, jak wyniki sobie, a kurs sobie. Chyba musieliby puścić hurra optymistyczne hasło, a nawet dwa jak to było jak się nie mylę w lutym 2017. Nie wiem już. Chyba, że trzymają jakąś mega bombę albo bombki w zanadrzu. A teraz trwa niekończąca się konsolidacyja i okazja do kupna. Chyba, że się tylko już łudze nie wiem nad czym?! Takie moje przemyślenia, nadzieje i złudzenia.
Dobrze, uspokoiłeś mnie. Czekam spokojnie, jeszcze niecały tydzień. Pewnie będą optymistyczne wieści od spółki, oprócz dobrego wyniku kwartalnego. Może jakieś plany?!
nie mam zamiaru nikogo uspokajac...spolka moze jutro byc po 70 gr ale i po 1,7 taki jej urok...ale widac ze srajmajtki sie wysypaly...wiekszosc chce wzrostow, a spadki ukatywnia popyt wiec ciezko bedzie zbic znow na trwale zejsc w okolice 80 gr