za kilka dni raport za 3Q, potem info o sprzedaży PD za 10.2018, następnie kolejne promo, w tym czasie na pewno kolejny DLC. Przed Świętami info o sprzedaży PD za 11.2018 oraz info o nowym projekcie. Będzie gęsto od pozytywnych info.
@Oldboy - skąd pewność ze spółka zacznie raportować sprzedaż w cyklach miesięcznych a nie kwartalnych? @Ziom - nie wierze w to ze trzymasz kwit (czyli chyba wierzysz w spolke) a jednocześnie tak smecisz, ze sie nie da tego czytać
Trzymam. Ale widzę ile mi w portfelu zostało więc nie mówię że cfg to hit. W spółkę wierzę wnerwia mnie tylko całokształt sytuacji od premiery i zamrożone pieniądze
Dnia 2018-11-05 o godz. 17:55 ~Kajtek napisał(a): > @Oldboy - skąd pewność ze spółka zacznie raportować sprzedaż w cyklach miesięcznych a nie kwartalnych? @Ziom - nie wierze w to ze trzymasz kwit (czyli chyba wierzysz w spolke) a jednocześnie tak smecisz, ze sie nie da tego czytać
w grudniu wersja Deluxe może się sprzedawać lepiej od podstawowej. Znam wielu ludzi, którzy postanowili kupić DL jako prezent dla znajomych i partnerów biznesowych.
Dnia 2018-11-06 o godz. 06:53 ~Roger napisał(a): > Czas zmienić pokład, jutro premiera a potem wrócić. > > > > https://twitter.com/jujubeegames/status/1059641743497445381?s=21
Właśnie zmieniałem ale w drugą stronę z JJB na CFG ! Tam już na Jujubee mają pełne pampersy przed premierą (Prezydent na Premierze - cokolwiek to nie znaczy!)