Dostałem się do ED dzięki koleżance bo to ona powiedziała jak jest w ED i polecała tą pracę. Z początku nie mogłem się odnaleźć i brałem pod uwagę rezygnację. Na szczęście zacisnąłem żeby i zostałem :) Nie żałuję.
Obserwuje inne spolki rowniez, nie tylko tę jedną. Nie widze, zadnego powodu by to mialo rosnąć. Mysle,,ze Polmlek by sie chetnie tego pozbył, ale kto to kupi? Mają 48 mln akcji zalozycielskich serii A , nie notowanych. Gdyby jeszcze byli w posiadaniu serii B, to by im zalezalo na kursie.
Jak najbardziej! Pracowałam tam kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona! Super współpracownicy, terminowe i fajne wypłaty i co najważniejsze ludzkie podejście do pracownika :) Osobiście polecam, niestety z uwagi na relokację musiałam zrezygnować z tej pracy :)
Estate Dealer to Oczywiście Firma godna polecenia. W trakcie pandemii sprzedali moja nieruchomość w Krakowie co wydawało mi się wręcz nie realne. Polecam zwłaszcza Pana Michała Staśko, dzięki któremu udał mi się uniknąć problemów finansowych.