A o ma kurs do liczby graczy. Jak będzie na kursie 16zl to nie zwiększy ci liczby graczy.
Liczba graczy zwiększa ci szansę na większą sprzedaż co przekłada się na kurs panie Bogacz
A mi się opłaca bo nie mam zamiaru sobie w brodę płuc jak gra się zwróci i będzie kapitalizacja 150mln bo zazwyczaj każda spółka która odniesie sukces i zwrot kosztów ma taką kapitalizacje. Craapy jar czy farm51 itd.
Miałem farm51 po 7 zł.... Sprzedałem ciut wyżej zarabiając jakieś 7 tysięcy. Teraz nie popełnie tego błędu. Będę brał w najbliższy piątek. Nie sprzedam taniej jak 55zl za akcję bo tam będzie opór najważniejszy.. Chodź może go wybic.. Do next premiery
Mnie interesuje 1q 2019.
Usrednianie kończę przed świętami Bożego Narodzenia. 10.grudnia.
2 najbliższe wypłaty przeznacze na zakup akcji. Teraz niewiele bo jakies 2-3 tys zł. Więc dokupie może z 150 akcji. W kolejnym podejściu przeznacze 30 000 zł na dokupienie i tyle mi starczy.
Już trochę mam kupione ale to nie koniec
Obecna promocja pokazala ze jest ciagle spore zainteresowanie PD a przed nimi jeszcze przynajmniej 2 promocje w tym roku, mozliwe ze rynek czekal na takie potwierdzenie, zobaczymy jak to zdyskontuje w przyszlym tygodniu.
Godne uwagi jest to ze zarowno normalna wersja jak i Delux sa dosyc wyskoko na liscie, wiec wydaje sie ze CFG ma tak naprawde dwie oferty w czolowce.
Moze sie okazac ze wyniki za 4q nie beda wcale takie zle.
PD sprzedaje się po rabacie i banerze niewiele gorzej od WW3... jeszcze niech wpadnie więcej ocen na plus i przy peaku ponad 900 dzisiaj może faktycznie tytuł odzyc na dłużej :)