• trole Autor: ~mistrz [217.99.236.*]
    trol pisze bedzie uklad chce sprzedac ch ch i nie moze po super cenie 1 groszu
  • Re: trole Autor: ~mistrz [217.99.100.*]
    ciekawo czy lyknie leszcz 200000 tys czy ucieknie jak fyknie to prawdziwy leszcz
  • Re: trole Autor: ~tom [217.99.100.*]
    nie ma trola mistrzu zwial chcial sprzedac moze sprzeda za 1/10 grosza jak zrobia split
  • Re: trole Autor: ~dude [37.47.23.*]
    Lubisz sobie tak popisać sam ze sobą, co?
  • Re: trole Autor: ~zenon [217.99.238.*]
    nie chca brac
  • Re: trole Autor: ~inwestor [217.99.221.*]
    kupi ktos trola bralem po groszu i stoje na sprzedazy pkc chce stracic tylko prowizje mam nadzieje ze tego trola lykniecie zanim to g...zawiesza
  • Re: trole Autor: ~bartek [109.196.48.*]
    na poczatku grudnia bedzie po 1.50
  • Re: trole Autor: ~Ja [31.182.167.*]
    Ta ... za pakiet kontrolny.
  • Re: trole Autor: ~robi [217.99.221.*]
    po co to piszesz cos z glowa nie tak jakie 1.50 kupiles po tyle bardzo dobrze nie dostaniesz ani grosza czas ulice zamiatac
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.105.184.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: trole Autor: ~mistrz [217.99.156.*]
    szkoda mi tego co pisze o jakis 1.50 prawdopodobnie po tyle kupil i czeka na cud cud bedzie jak to ktos kupi po groszu bo jak zrobia split to bedzie 1/10 grosza albo bankrut w przyszlosci bo wszystko na to wskazuje
  • Re: trole Autor: ~klon [217.99.181.*]
    jak tam trolne akcje nikt nie kupi to dobrze bedzie pamiatka ze kiedys takie cos istnialo
  • Re: trole Autor: ~marek [217.99.217.*]
    kiedy bedzie upadlos
  • Re: trole Autor: ~Adam [37.109.33.*]
    Ja akumuluje codziennie jak jest możliwość. Nie przejmuje się że mogę stracić bo mnie stać na ryzyko ale można też dużo zyskać jeśli spółka wymyśli się na nowo lub trafi w dobre ręce. W dzisiejszych czasach łatwo wymyślić dobry biznes i na nim zarabiać a tu już baza jest i na szczęście nie ma już Surmackiego więc może coś z tego wyjdzie. Zobaczymy co będzie. Jest ryzyko i jest zabawa. Pozdrawiam wszystkich Troli wiadomo że niedorozwiniętych i tych co się nimi nie potrzebnie przejmują i czytając co napisali.
  • PRZYSZŁOŚĆ Autor: ~ththth [83.28.117.*]
    Dnia 2018-11-21 o godz. 16:18 ~Adam napisał(a):
    > Ja akumuluje codziennie jak jest możliwość. Nie przejmuje się że mogę stracić bo mnie stać na ryzyko ale można też dużo zyskać jeśli spółka wymyśli się na nowo lub trafi w dobre ręce. W dzisiejszych czasach łatwo wymyślić dobry biznes i na nim zarabiać a tu już baza jest i na szczęście nie ma już Surmackiego więc może coś z tego wyjdzie. Zobaczymy co będzie. Jest ryzyko i jest zabawa. Pozdrawiam wszystkich Troli wiadomo że niedorozwiniętych i tych co się nimi nie potrzebnie przejmują i czytając co napisali.

• Re: trole Autor: ~adek [217.99.235.*]
    gosc zostal z fachowcami i jakies ip podaje kogo to obchodzi co za leszcz nie ma o czym pisac
[x]
FACHOWCY 0,00% 0,01 2019-04-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.