szkoda mi tego co pisze o jakis 1.50 prawdopodobnie po tyle kupil i czeka na cud cud bedzie jak to ktos kupi po groszu bo jak zrobia split to bedzie 1/10 grosza albo bankrut w przyszlosci bo wszystko na to wskazuje
Ja akumuluje codziennie jak jest możliwość. Nie przejmuje się że mogę stracić bo mnie stać na ryzyko ale można też dużo zyskać jeśli spółka wymyśli się na nowo lub trafi w dobre ręce. W dzisiejszych czasach łatwo wymyślić dobry biznes i na nim zarabiać a tu już baza jest i na szczęście nie ma już Surmackiego więc może coś z tego wyjdzie. Zobaczymy co będzie. Jest ryzyko i jest zabawa. Pozdrawiam wszystkich Troli wiadomo że niedorozwiniętych i tych co się nimi nie potrzebnie przejmują i czytając co napisali.
Dnia 2018-11-21 o godz. 16:18 ~Adam napisał(a): > Ja akumuluje codziennie jak jest możliwość. Nie przejmuje się że mogę stracić bo mnie stać na ryzyko ale można też dużo zyskać jeśli spółka wymyśli się na nowo lub trafi w dobre ręce. W dzisiejszych czasach łatwo wymyślić dobry biznes i na nim zarabiać a tu już baza jest i na szczęście nie ma już Surmackiego więc może coś z tego wyjdzie. Zobaczymy co będzie. Jest ryzyko i jest zabawa. Pozdrawiam wszystkich Troli wiadomo że niedorozwiniętych i tych co się nimi nie potrzebnie przejmują i czytając co napisali.