• Uwaga>zmiana Autor: ~pros [83.26.240.*]
    trendu>>>>pociąg startuję...obserwujcie...lub kupujcie
  • Re: Uwaga>zmiana Autor: ~Akcjonariusz [5.173.72.*]
    Będę kupował zimą po dwa.a latem sprzedam za pięć.proponuję czytać moje posty z wiosny, lata i jesieni..
  • Re: Uwaga>zmiana Autor: ~pros [188.146.227.*]
    A ja kolego kupilem po 2,6 nie tak dawno i będę oddawał pod koniec stycznia po 4,x.dz za uwagę
  • Re: Uwaga>zmiana Autor: ~Akcjonariusz [93.105.177.*]
    To może ktoś wyjaśni przyczynę takich spadków? Firma się rozwija, płaci dywidendę, nie wiem o co tu chodzi..
  • Re: Uwaga>zmiana Autor: ~pros [87.128.110.*]
    Zrozum że jak kurs stoi to nie zarobisz,no chyba że dywidendę,lecz rekin musi żreć więc trzeba cenę zwalić sztucznie odkupić od wystraszonych leszczy i sprzedać im znów na górce,paniał?
  • Re: Uwaga>zmiana i Autor: ~Akcjonariusz [5.173.40.*]
    Dlatego tak chętnie kupuję cena jest poniżej 4.A teraz to już kupuję, bo cena jest abstrakcyjne niska.Ciekawe, czy ktoś jeszcze widzi taki potencjał.Trzy lata temu kupno poniżej trzy było marzeniem.Ładuję do pełna jak pelikan.Za pięć lat przypomnę.
  • Re: Uwaga>zmiana i Autor: ~skoku [217.17.44.*]
    Dnia 2018-11-05 o godz. 22:29 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Dlatego tak chętnie kupuję cena jest poniżej 4.A teraz to już kupuję, bo cena jest abstrakcyjne niska.Ciekawe, czy ktoś jeszcze widzi taki potencjał.Trzy lata temu kupno poniżej trzy było marzeniem.Ładuję do pełna jak pelikan.Za pięć lat przypomnę.

No i ja kupiłem za 2.63
[x]
LENA 0,90% 2,24 2026-05-19 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.